Karnında şişlik şikayetiyle hastaneye gitti, doktorlar apar topar ameliyata aldı! İçinden çıkana bakın

Van’da yaşayan Hilal Yurtluk nefes almakta zorlanınca hastaneye başvurdu. Karnındaki şişlik görenleri şaşırtırken Yurtluk yapılan tahliller sonucu öğrendikleriyle şoke oldu. 42 yaşında ki kadının karnından 45 santimetre kitle çıkarıldı.

Karnında şişlik şikayetiyle hastaneye gitti, doktorlar apar topar ameliyata aldı! İçinden çıkana bakın

Van’da  yaşayan 42 yaşındaki Hilal Yurtluk, karnında şişlik ve nefes almakta zorluk çektiği gerekçesi ile hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından Yurtluk’un karnında kitle tespit edildi. Karnında kitle tespit edilen Yurtluk, 2 buçuk saat süren ameliyat sonucunda 45 santimetrelik kitleden kurtuldu.

“VÜCUDUMDA BÜYÜK BİR HAFİFLEME HİSSEDİYORUM”

Hilal Yurtluk “Artık nefes alışverişim normale döndü. Şu anda çok rahatlamış bir durumdayım. Vücudumda büyük bir hafifleme ve rahatlık hissediyorum. Doktoruma çok teşekkür ediyorum. Benden çıkan kitleyi görünce çok şaşırdım. Aşırı şaşkınlık içindeydim ama demek ki oluyor. Kontrolleri aksatmamak lazımmış. Doktorum Yunus Emre Bey ve yanındaki beni çok güzel ağırlayan tüm ekibe teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Karnında şişlik şikayetiyle hastaneye gitti, doktorlar apar topar ameliyata aldı! İçinden çıkana bakın - Resim : 1

“HASTANIN KARNI DOĞUM ZAMANI GELMİŞ GEBEDEN DAHA BÜYÜKTÜ”
 

Op. Dr. Purut, artık nefes bile alamayan hastanın tüm karın içini dolduran kitle tespit ettiklerini belirterek, “Bu hastamızın karnı doğum zamanı gelmiş bir gebeden daha büyük görünüyordu." ifadelerini kullandı.