Karpuzcu fenomen bu kez polis aracı kullandı

Geçtiğimiz günlerde, Beyoğlu'nda Lamborghini marka lüks spor aracı ile karpuz sattığı için ceza yiyen fenomen, bu kez polis arabası kullandı.

Karpuzcu fenomen bu kez polis aracı kullandı

İstanbul Kağıthane'de İranlı fenomen lüks aracıyla karpuz satarken yediği cezadan sonra pes etmedi. Bu kez de polis aracında çektiği görüntüler nedeniyle işlem başlatıldı.   

İfadesi alındıktan sonra polis aracını sürerek tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu şahısla ilgili işlem başlatılırken sorumlu polis memuru görevden uzaklaştırıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında, İran uyruklu M.H.F. tarafından paylaşılan söz konusu video görüntüleriyle ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Görüntülerin 17 Aralık'ta çekildiği, aracın Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait ekip aracı olduğu belirtilen açıklamada, "M.H.F. isimli şahsın adli bir konu ile ilgili olarak ifadesinin alındığı, söz konusu görüntülerin bu işlemleri sonrasında çekildiği tespit edilmiştir. Görüntüleri çeken M.H.F. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, görevli polis memuru da görevden uzaklaştırılmış, hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır’’ denildi.