Kars kendisini sonbahara teslim etti

Eşsiz güzellikleriyle kendisinden söz ettiren ve turistik kentlerimizden birisi olan Kars kendisini sonbaharın güzelliklerine teslim etti. Doğu Anadolu Bölgesi'nin gözde şehirlerinden birisi olan Kars her mevsimde farklı bir güzellikle turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kars kendisini sonbahara teslim etti

 Doğu Anadolu Bölgesi'nin gözde kentlerinden Kars gerek iklimi gerek içinde barındırdığı muhteşem mimarisi ile turistlerin ilgi ve alakasını çekmeyi her zaman başardı. Sonbaharda bir başka güzelliğe konu olan Kars mevsimin tüm renklerini tek tek toplamış durumda. Kartpostallık manzarası ile gören herkesi adeta büyülüyor.

 

Kars kendisini sonbahara teslim etti - Resim : 1

Dört mevsim yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Kars, sonbaharın renkleriyle ayrı bir güzelliğe büründü. Ağaçlarından dökülen altın rengi yaprakları ve sararan ağaçların arasındaki tarihi evler kartpostallık görüntüler ortaya çıkarıyor.

Kars, genelinde sonbaharın eşsiz güzelliği insanları adeta büyülerken, rüzgarın etkisiyle savrulan yapraklar, yeşil ve sarıyla bütünleşen kentte, Karslılara sonbaharın bütün güzelliklerini doya doya yaşatıyor.

 

Kars kendisini sonbahara teslim etti - Resim : 2