Kartal Orta Mahalle muhtar adayı ilk vaadini açıkladı: "Uyuşturucu satanları buralardan uzaklaştıracağız"

Yerel seçimlere haftalar kala muhtarlık yarışları yoğunlaştı. İstanbul Kartal Orta mahalle muhtar adayı Hayrettin Aydın, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 31 yıllık emniyet mensubu olan Aydın, şimdi Kartallılara hizmet etmeye hazırlanıyor. Aydın’ın en büyük vaadi ise mahallede uyuşturucuyla mücadele etmek.

Yerel seçime sayılı günler kaldı. Mahallelerde muhtarlık yarışına girdi. Kartal Orta mahalle muhtar adayı Hayrettin Aydın, yarış için kolları sıvadı. Esnafı ziyaret eden Aydın, vatandaşlara kolaylık dileyerek herkesten desteğini beklediği söyledi.

"MUHTAR VATANDAŞLA DEVLET ARASINDA BİR KÖPRÜDÜR"

tv100 Muhabiri Başak Bilgin'in haberine göre, muhtar olduğu takdirde gerçekleştireceği projeleri anlatan Aydın, “Muhtar olursak birinci derecede vatandaşımıza daha iyi hizmet verelim. Polislikte vatandaşa hizmettir, muhtarda vatandaşla devlet arasında bir köprüdür.” diye konuştu.

MUHTAR ADAYI PROJELERİNİ SIRALADI

Muhtar Adayı Aydın muhtar olacağı zaman şunları yapacağını söyledi: “İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak konusunda yardımcı olmak, burs vermek, uyuşturucu konusunda da çocuklarımızı kurtarmak için spora yönlendirmek, eğitim vermek, birebir onlara danışmanlık yapmak. Uyuşturucudan yakalanan kişiler lise çağlarında ve parklarda. Bu parkları da biz kontrol ederek buradaki kötü niyetli madde bağımlısı ve uyuşturucu satanları buralardan uzaklaştıracağız.”