Beşiktaş'a Barcelona'dan bir yıldız daha

İspanyol basını Beşiktaş için transfer bombasını patlattı. Habere göre Kartal, Pjanic'in ardından Barcelona'dan bir yıldızı daha renklerine katıyor.

Beşiktaş'a Barcelona'dan bir yıldız daha

İspanya basını, Süper Lig devlerinden Beşiktaş'la ilgili flaş bir transfer iddiasında bulundu. Siyah-beyazlıların, Barcelona'da forma giyen tecrübeli futbolcu için devre arasında girişimlere başlayacağı belirtildi.

İşte Barcelona'da gözden düşen o isim

Umtıtı iddiası

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna katmak istediği Samuel Umtiti, İspanyol basınında yer alan habere göre yeniden siyah-beyazlıların gündemine geldi. Sezon başında takımdan ayrılmak istemeyen tecrübeli futbolcunun kararını henüz vermediği belirtildi.

Beşiktaş'a Barcelona'dan bir yıldız daha - Resim : 1

Kesin olarak ayrılacak

İspanyol basınında yer alan çeşitli haberlere göre; Barcelona Fransız futbolcu için kararını verdi. Katalan ekibinin yetkilileri, tecrübeli savunmacının takımdan ayrılması yönünde görüş birliğine vardı.

Ya satılacak ya kiralanacak

Barcelona'da yaşanan mali kriz nedeniyle elden çıkarılması planlanan Samuel Umtiti; Ocak ayında kesin olarak takımdan ayrılacak. Dünya devinde alınan karara göre tecrübeli savunmacı ya kiralanacak ya da bonservisiyle birlikte takımdan ayrılmasına izin verilecek.

Süre almadı

Barcelona'da üst üste gelen kötü sonuçlarda teknik direktör Ronald Koeman'ın kararları çok eleştirilmişti. Tecrübeli çalıştırıcı, Fransız futbolcuya da bu sezon hiç forma şansı vermedi. Barcelona taraftarları bu kararı da beğenmedi.

25 milyon euro ödendi

Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli savunmacı daha önce Olimpik Lyon'da forma giyiyordu. Samuel Umtiti, 2016-2017 sezonu başında Barcelona tarafından 25 milyon euro bonservis bedeli ödenerek takıma dahil edildi.