Kasa dolup taşacak! Galatasaray 3 yıldızın transferiyle ihya olacak! Hedef 85 milyon euro

Galatasaray, Avrupa takımlarının hedefinde olan Nicolo Zaniolo, Victor Nelsson ve Sacha Boey’in transferinden 85 milyon euro kazanmayı hedefliyor.

Kasa dolup taşacak! Galatasaray 3 yıldızın transferiyle ihya olacak! Hedef 85 milyon euro

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da birçok futbolu gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Sezon başından bu yana ilk 11’in değişmez isimleri olan Victor Nelsson ve Sacha Boey ve takıma devre arasında katılan Nicolo Zaniolo’ya Avrupa takımları talip oldu.

 ZANIOLO İÇİN JUVE TEKLİF YAPTI

Takvim’in haberine göre Zaniolo için Juventus, Galatasaray’ın kapısını çaldı. İtalyan ekibinin Galatasaray’a 17.5 milyon Euro ve 7.5 milyon Euro bonus teklif ettiği kaydedildi.

Kasa dolup taşacak! Galatasaray 3 yıldızın transferiyle ihya olacak! Hedef 85 milyon euro - Resim : 1
Nicolo Zaniolo

 

NELSSON İÇİN TOTTENHAM'DAN TEKLİF VAR 

Sarı kırmızılı takımın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson ile ciddi şekilde ilgilenen takım İngiliz ekibi Tottenham Hotspur oldu. Londra ekibi Galatasaray’a futbolcu için 20 milyon euro teklif etti.

Kasa dolup taşacak! Galatasaray 3 yıldızın transferiyle ihya olacak! Hedef 85 milyon euro - Resim : 2
Victor Nelsson

 

BOEY'İN TALİPLERİ

Birçok takımın transfer listesinde olan diğer bir isim olan Sacha Boey için Arsenal, Brighton, Aston Villa ve Bundesliga'dan bir kulüpten 15 milyon Euro ve 3 milyon Euro bonus içeren teklif geldi.

Kasa dolup taşacak! Galatasaray 3 yıldızın transferiyle ihya olacak! Hedef 85 milyon euro - Resim : 3
Sacha Boey

 

HEDEF 85 MİLYON EURO

Yönetim Zaniolo’nun sözleşmesinde yer alan 35 milyon euro ve Nelsson’un sözleşmesinde yer alan 25 milyon euronun ödenmesinin istiyor.

Sarı kırmızılı yönetim Boey’i ise 25 milyon euronun altında bir bonservise bırakmak istemiyor.

Eğer Galatasaray söz konusu satışları hedeflenen bonservis bedelleriyle gerçekleştirirse toplamda 85 milyon euroyu kasasına koyacak.