Kasaba Doktoru 29. bölüm tek parça izle! Kasaba Doktoru 29. bölüm full izle! Kasaba Doktoru son bölüm izle

TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru 29. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Genç oyuncular ile usta oyuncuların yer aldığı dizi seyirciler tarafından takip ediliyor. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın başrollerini paylaştığı Kasaba Doktoru 29. bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Kasaba Doktoru son bölüm izleyebileceğiniz link...

Kasaba Doktoru 29. bölüm tek parça izle! Kasaba Doktoru 29. bölüm full izle! Kasaba Doktoru son bölüm izle

Diziseverler, 'Kasaba Doktoru 29. bölüm izle' araştırmaları yapıyor. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın başrollerini paylaştığı Kasaba Doktoru 29. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Diziseverler, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru 29. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. İşte, Kasaba Doktoru son bölüm izleyebileceğiniz link...

Kasaba Doktoru 28. bölümde neler yaşanmıştı?

Uluçınarlılar, adaletin sağlanmasıyla rahat bir nefes alırken Hakan ise herkesten gizli elindeki sorunla mücadele etmektedir. Neslihan hem miras davasıyla hemde Yalçın’ı hapse girmekten kurtarmakla meşguldür. Berk ise babasının vurularak hapse düşmesinden dolayı suçlu hissetmektedir. Yalçın’ın nezarethanede yaptığı bir hata, beklemediği durumlara yol açar. Leyla duygusal bağ kurduğu bir hastanın ameliyatında Hakan’ın tüm uyarılarına rağmen hata yapar ama hasta Nazlı’nın yardımıyla kurtulur.

Ömer, Leyla’nın hastaya olan bağından rahatsız olur. Ömer, hasta ile ilgili bir hamle yapınca ikilinin araları açılır. Mine ve Hakan, Zeynep’i evlatlık almalarının önünde bir engel çıkmayacağından emindir, bir oda hazırlamak için kolları sıvarlar. Bu hazırlıklarına Leyla ve Ömer de dahil olur. Ömer, Leyla’yı evlenmeye ikna etmeye çalışmaktadır. Hakan, eli ile ilgili öğrendiği gerçek karşısında kontrolünü kaybeder. Yaptığı bir hata Mine ile ilişkisini etkiler. Neslihan’ın hamlesi tüm dengeleri alt üst eder.

Kasaba Doktoru 29. Bölüm izle

Kasaba Doktoru 29. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

Kasaba Doktoru konusu

Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.

Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları kimdir?

Ozan Akbaba

Deniz Can Aktaş

Hazal Subaşı

Sinan Albayrak

Barış Yıldız

Özgün Karaman

Sinan Demirer

Tarık Uğur Özenbaş

Barış Yalçın

Özgür Cem Tuğluk

Alptekin Ertürk

Sultan Ulutaş

Fatih Yücebağ

Vildan Atasever