Kasım indirimlerinde çok konuşulacak görüntüler… Savaşa gider gibi alışverişe gittiler: Almak istedikleri ürünler için birbirlerine girdiler

Kasım indirimlerinin duyurulması ile binlerce kişi alışveriş merkezlerinin önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Türkiye’nin birçok yerinde izdihama neden olan kasım indirimleri ilginç görüntülere de sebep oldu. İstedikleri ürünleri almak isteyenler neredeyse birbirlerine girdiler. Savaşa gider gibi alışverişe gidenlerin görüntüleri sosyal medya gündem oldu.

Dünya genelinde “Black Friday” olarak bilinen Türkiye’de ise “Efsane Cuma”, “Şahane Cuma” olarak nitelendirilen Kasım indirimleri sebebiyle birçok kişi alışveriş merkezlerine akın etti. Mağazaların önünde metrelerce kuyruklar oluştu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündem oldu.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Mağazaların açılış saatlerinden önce gelen müşteriler metrelerce kuyruk oluşturdular. Kepenklerin açılması ile müşteriler ürünlere hücum ettiler. Koşarak ellerine geçen ilk ürünü kapmaya çalışanların mücadelesi kimi zaman kavgaya dönüştü. O görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Kasım indirimlerinde çok konuşulacak görüntüler… Savaşa gider gibi alışverişe gittiler: Almak istedikleri ürünler için birbirlerine girdiler - Resim : 1

Şahane Cuma indirimlerini kaçırmak istemeyenlerin verdiği mücadele çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek paylaşılınca sosyal medyada gündem oldu.

Kasım indirimlerinde çok konuşulacak görüntüler… Savaşa gider gibi alışverişe gittiler: Almak istedikleri ürünler için birbirlerine girdiler - Resim : 2

"İNDİRİM YOK ASLINDA” 

Alışveriş için AVM’ye gelen Alev Kaya, "İndirimler maalesef olmuyor, tabii ki AVM’ler, marketler hep indirim var diyorlar ama hiç de indirim diye birşey yok" dedi. Alışveriş için bekleyen vatandaşlardan Ceren Çanakçı, "AVM’de inanılmaz derecede bir kalabalık ve yoğunluk yaşandı. Bir mont bakmaya gidelim dedik, zaten indirim de o kadar aman aman bir indirim değildi bana göre. Maksimum 700 liralık bir indirim söz konusuydu ve insanlar bence mağdur oldular çünkü gerçekten inanılmaz bir kalabalık vardı. İnsanlar resmen birbirinin üstüne düşeceklerdi, o derece bir yoğunluk yaşandı. Arkadaşım da internetten stok bulamadığı için mağazaya girmek zorunda kaldı ve bayağı bir kargaşa yaşandı ve stokların hepsi de tükenmişti." dedi.