Kasım ödemeleri bugün hesaplara yattı! Başvuru yapanlar bu haberi bekliyordu. Hemen hesabınızı kontrol edin

Türkiye'de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Aile Bakanlığı çeşitli paketlerle destek ödemeleri yapıyor. Son olarak başvuru yapan ve onaylanan binlerce kişi Aile Destek Ödemesinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyordu. İşte son yapılan açıklama.

Kasım ödemeleri bugün hesaplara yattı! Başvuru yapanlar bu haberi bekliyordu. Hemen hesabınızı kontrol edin

Türkiye'de yaşayan dar gelirli vatandaşlar sosyal destek anlayışıyla hareket eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan desteklerle ekonomik olarak rahatlıyor.

Aile Destek Ödemesi, Aile Bakanlığı tarafından her ay hesaplara yatırılıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin başvuruları gerekli şartları sağlamaları halinde onaylanıyor ve ödemeleri aynı ay hesaplarına yatırılıyor.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını kaydeden Bakan Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. İhtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapacağız" açıklamasını yaptı.