Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani İran gündemini alt üst etti! "iPhone ile meydan okuması müthiş bir ironi"

ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani, 2. ölüm yıl dönümünde İran'ın başkenti Tahran'da anıldı. Kızı Zeynep Süleymani'nin intikam mesajı verdiği törende çektirdiği fotoğraf ise ülke gündemini alt üst etti. Sosyal medyada hızla yayılan kareye tepki yağdı.

Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani İran gündemini alt üst etti! "iPhone ile meydan okuması müthiş bir ironi"

ABD tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani dün İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen tören ile anıldı. 

Ancak Kasım Süleymani'nin Kızı Zeynep Süleymani, intikam mesajı verdiği törende çektirdiği bir fotoğraf karesi ile ülke gündemini alt üst etti.

Zeynep Züleymani çektirmiş olduğu fotoğrafta elinde gözüken iPhone 13 Pro Max model telefon ile ülke gündemine otururken "'Amerikan yapımı' iPhone ile meydan okuması müthiş bir ironi" gibi yorumların yapılmasına neden oldu.

Söz konusu fotoğraf karesi sosyal medyada hızla yayıldı. Zeynep Süleymani’nin iPhone model telefon kullanmasına İran halkından tepki yağdı.

Eşi hediye etmiş

Zeynep Süleymani’ye yakın kaynaklar ise Süleymani’ye iPhone model telefonu Lübnanlı eşinin hediye ettiğini öne sürdü.

Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani İran gündemini alt üst etti! "iPhone ile meydan okuması müthiş bir ironi" - Resim : 1

Zeynep Süleymani törende ne demişti?

Zeynep Süleymani, babası için düzenlenen anma töreninde yaptığı konuşmada, ABD'den babasının intikamını alacaklarını belirterek, “Kasım Süleymani hala İran halkının kalbinde yaşıyor” ifadelerini kullanmıştı.