Kastamonulular güne kar yağışı ile uyandı! Hava sıcaklığı sıfırın altında eksi 3 dereceye kadar düştü

Kastamonulular yeni güne kar yağışı ile uyandı. Dondurucu soğukların etkili olduğu kentte hava sıcaklığı sıfırın altında eksi 3 dereceye kadar düşerken kent genelinde etkili olan kar yağışı her yeri beyaza boyadı.

Kastamonulular güne kar yağışı ile uyandı! Hava sıcaklığı sıfırın altında eksi 3 dereceye kadar düştü

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sonrası tüm kent beyaz örtü altına girdi. Gece saatlerinde başlayan ve sabah erken saatlere kadar süren kar yağışı sonrası hava sıcaklığı hızla düşerken tüm kent beyaza boyandı. 

ŞEHİR MERKEZİ BEYAZA BOYANDI

Kastamonu’da 26 Ocak tarihine başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kentin yüksek kesimlerinde yoğun bir şekilde etkili olan kar, il merkezinde de yağdı. Dün itibari ile başlayan kar yağışı Kastamonu’da şehir merkezini beyaza bürüdü.

Kar yağışının ara ara devam ettiği kentte vatandaşlar güne beyaz bir örtü ile uyandı.

 

Kastamonulular güne kar yağışı ile uyandı! Hava sıcaklığı sıfırın altında eksi 3 dereceye kadar düştü - Resim : 1

TUZLAMA VE KUMLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Kastamonu Belediyesi ekipleri tarafından buzlanma sebebiyle kazaların yaşanmaması için tuzlama ve kumlama çalışmaları yapıldı. Belediye personelleri, sıcaklığın sıfırın altında 3 dereceye düşmesi sebebiyle buzlanan kaldırımları ise küreklerle temizlendi.

Kentte yaşayan vatandaşlar da kar yağışını sevinçle karşıladı. Vatandaşlar kuraklık yaşanmaması için kar yağışının önemli olduğunu ifade etti.

 

Kastamonulular güne kar yağışı ile uyandı! Hava sıcaklığı sıfırın altında eksi 3 dereceye kadar düştü - Resim : 2