Kaybolmuştu! Bodrum katında çıplak vücudu kömüre bulanmış bir şekilde bulundu

Kaybolan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Madelyn Allen, bir evin bodrum katında çıplak vücudu kömüre bulanmış bir şekilde bulundu. Genç kızı kaçırma suçundan 39 yaşındaki şüpheli Brent Brown tutuklandı.

Kaybolmuştu! Bodrum katında çıplak vücudu kömüre bulanmış bir şekilde bulundu

Madelyn Allen, güvenlik kameraları tarafından en son, kaldığı yurttan çıkarken görüntülendi. Ailesinin ve arkadaşlarının ihbarı üzerine polis ekiplerince aranan genç kız kaybolduktan bir hafta sonra, Brent Brown isimli şüphelinin evinin bodrum katında çıplak vücudu kömürle kaplı bir şekilde bulundu.

Kaybolmuştu! Bodrum katında çıplak vücudu kömüre bulanmış bir şekilde bulundu - Resim : 1

Tutuklandı

Madelyn'i kaçırma suçundan Brent Brown tutuklandı. Şüpheli ayrıca; adaleti engelleme, adam kaçırma ve tecavüz suçlamalarıyla da karşı karşıya.

Memurların evin bodrum katında sarı saçlı bir kişiyi tespit etmelerinin üzerine olay yerine arama emri ile polis geldi. Eve gelen polis, Madely'nin kolej kartını buldu, ardından genç kızı aramaya başladı.

Uygulamadan tanıştıkları belirlendi

Madelyn'in Brown ile Kik adlı uygulama üzerinden tanıştığı ve 13 Aralık'ta buluşmayı planladıkları öğrenildi. Brown'un "Kovboy" lakaplı bir kullanıcı adıyla Madelyn ile konuştuğu ortaya çıktı.

Genç kızın yurttan ayrıldığı anı kaydeden güvenlik kameralarında kızın; beyaz polar bir ceket, koyu renk bir etek ve plastik bir çanta taktığı görüldü.

Brown'ın işe gitmeden önce Madelyn'in cüzdanını ve telefonunu alıp onu bağladığı iddia edildi.

Madelyn verdiği ifadede; bodrum katında iradesi dışında tutulduğu, Brown ile seks yapmak istemediği ve Brown'ın ailesini tehdit ettiğini söyledi. Genç kız, adamın 'eğer bir yere ayrılırsa veya ondan birine bahsederse ailesinin veya kız kardeşinin peşine düşeceğini söyleyerek tehdit ettiğini' iddia etti.

Kaybolmuştu! Bodrum katında çıplak vücudu kömüre bulanmış bir şekilde bulundu - Resim : 3

"Sizi seviyorum' mesajı aileyi harekete geçirdi"

Brown Madelyn'in telefonuna el koymadan önce Madelyn'in ailesine en son "Sizi seviyorum" şeklinde bir mesaj attığı belirlendi. Beklenmedik mesaj aileyi tedirgin etti ve polise şikayette bulundular. Madelyn'in kolejdeki oda arkadaşları da onun kaybolduğunu yetkililere bildirdi.

Çarşamba günü kayıp olarak bildirilen genç kız Cumartesi günü bulundu.