Kayıp kızı için Müge Anlı'ya katılan baba intihar etmişti! Kızının babasıyla ilgili canlı yayındaki açıklamaları şoke etti

İstanbul'da Müge Anlı'da kayıp kızını arayan baba evinde intihar etti. Konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken kayıp kız Rukiye, Müge Anlı'da canlı yayına çıktı. Rukiye'nin canlı yayındaki açıklamalarını duyanlar adeta dehşete düştü.

Kayıp kızı için Müge Anlı'ya katılan baba intihar etmişti! Kızının babasıyla ilgili canlı yayındaki açıklamaları şoke etti

Esenler ilçesinde kaybolan ve kendisinden yaklaşık 30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana’nın babası Mehmet Hanefi Çagana, kızı için Müge Anlı'a katılmıştı. Kızından haber alamayan baba Çagana'nın bugün intihar ettiği öğrenildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak’ta bulunan bir evde silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken kimlik tespiti yapan polis ekipleri ise şahsın Mehmet Hanefi Çagana olduğunu aktardı.

EŞİYLE OTURURKEN İNTİHAR ETTİ

Alınan bilgiye göre ise Mehmet Hanefi Çagana isimli şahsın 5. kattaki ikametinde eşiyle otururken kafasına silah ile bir el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

CANLI YAYINDAKİ SÖZLERİ DUYANLARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Kayıp kızı Rukiye'nin Müge Anlı'da söyledikleri ise şoke etti. Canlı yayında Rukiye şunları ifade etti:

"Ben buraya gelmeseydim, bugün beni ölüm haberini alacaktınız. Çünkü o pompalı tüfek benim de kafa dayandı, o döner bıçağı bana da çekildi. Her olayda pompalı tüfek ortaya çıkardı. Bir gün o pompalı tüfekle birinin öleceği belliydi. 33 gündür biliyordu her şeyi ama neden dün kendini öldürdü? Çünkü kendi çapında beni aramaya çalıştı. Kendi çapında beni bulsaydı ben ölecektim. Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü."