Kaymakamın ölmek üzereyken bulduğu yavru köpekler şimdi polis ve askerlerle birlikte vatan nöbetinde!

Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş'in gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinden birisi esnasında ölmek üzereyken bulduğu yavru köpekler sağlıklarına kavuşarak güvenlik güçlerine mesai arkadaşı oldular.

Kaymakamın ölmek üzereyken bulduğu yavru köpekler şimdi polis ve askerlerle birlikte vatan nöbetinde!

Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş'in köy ziyaretleri esnasında ölmek üzere durumdayken bulduğu 7 adet yavru köpek tedavilerinin ardından polis kontrol noktası, askeri üs bölgesi ve köylere gönderildi. Güvenlik güçlerine yardım eden sevimli köpekler gören herkesi gülümsetiyor.

SEVİMLİ KÖPEKLER POLİS KONTROL NOKTASI VE ASKERİ ÜS BÖLGESİNDE GÖREV YAPIYOR

Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş’in yaklaşık 3 ay önce eşiyle birlikte köy ziyaretlerinden döndüğü sırada Şemdinli çevre yolu kenarında bitkin halde bulup sahiplendiği 7 yavru köpek artık büyüdü. Gerekli tedavilerinden sonra yavru köpekler polis kontrol noktası, askeri üs bölgesi ve köylere gönderildi.

 

Kaymakamın ölmek üzereyken bulduğu yavru köpekler şimdi polis ve askerlerle birlikte vatan nöbetinde! - Resim : 1

''YAVRULAR BÜYÜYEREK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE GÖREV ARKADAŞI OLDULAR''

Yavru köpeklerin yeni ailelerinin yanında keyiflerinin yerinde olduğunu ifade eden Kaymakam Ateş, “Yavrular büyüyerek silahlı kuvvetlerimize görev arkadaşı olup, köylerimizde ise sürülere bekçilik yapması için eğitilmeye başlandı. Tercih ve seçim şansı olmayan patili dostlarımıza yalnız bir gün değil, her gün aynı özeni gösterelim. Can dostlarımıza sahip çıkmalarını vatandaşlarımızdan rica ediyorum” dedi.

 

Kaymakamın ölmek üzereyken bulduğu yavru köpekler şimdi polis ve askerlerle birlikte vatan nöbetinde! - Resim : 2