Kaynanadan şok hareket! Gelini ile oğlunun hamilelik için cinsel ilişkiye girdiği günlere karışmış

Kız bebek beklediklerini öğrenen çiftin arasına kayınvalide girdi. Bebeğin cinsiyetini öğrendikleri gece eşinin kayınvalidesi tarafından arandığını ve saatlerce konuştuktan sonra sabah yatakta tek başına bir notla uyandığını söyleyen kadın, ne yapacağını şaşırdı. Eşini aradığında ulaşamayan kadın, kayınvalidesini aradığında, hayatındaki en güzel günün nasıl en kötü güne dönüştüğünü anlattı.

Kaynanadan şok hareket! Gelini ile oğlunun hamilelik için cinsel ilişkiye girdiği günlere karışmış

Eşiyle bir süredir çocuk sahibi olmayı planladığını söyleyen ismi açıklanmayan kadın, bir süre önce hamile olduğunu öğrendi. Bebek için heyecanlanan çift, cinsiyeti merak eden çift kendilerince tahminlerde bulunuyordu. Kadın kız derken, kadının eşi ise oğlu olacağını düşünüyordu.

ERKEK ÇOCUK ŞAKALARI YAPILIYORMUŞ

Genç kadın, eşinin ailesindeki tüm ilk çocukların erkek olduğunu ve bu durumun aile içinde artık şaka haline geldiğini söylüyor. Kadına yapılan "Kız olursa kabul etmeyiz, bütün ilk çocukların erkek olması bir aile geleneği" şakalarından hiç hoşlanmadığını söylüyor. 

"Bebeğimizin cinsiyeti belli olmadan önce tahminlerimizi bir oyuna dönüştürdük, yüzük testi ve çin yıldız falı gibi aktiviteler yaptık. Doktora gittiğimizde, kızımız olacağını öğrendik! Eşim biraz hayal kırıklığına uğradı ama birlikte bir kız çocuğu yetiştirmekten mutluluk duyacağını söyledi. Hemen ailelerimizi aradık ancak eşimin annesi bu haberi aldığında garip davrandı."

Kaynanadan şok hareket! Gelini ile oğlunun hamilelik için cinsel ilişkiye girdiği günlere karışmış - Resim : 1

EN KÖTÜ GÜNE DÖNÜŞTÜ

Hastaneden döndüklerinde eşiyle özel olarak konuşmak isteyen kayınvalidesini eşini aradığını ve saatlerce telefonda konuştuklarını söyleyen genç kadın, mutlu gününün bir anda nasıl korkunç bir güne döndüğünü anlattı. 

"Eşim geç saatlere kadar annesiyle telefonda konuştu, ben onu beklemeden uyudum. Sabah yatağımızda yalnız uyandım ve komidinde eşimin bu akşam eşyalarını toplamak için geleceğini yazdığı bir not buldum. Hemen onu aradım ama numaramı engellemişti! Endişelenip kayınvalidemi aradım ve telefonu açıp benim ne kadar manipülatif olduğumu, oğlunun itibarını mahvettiğimi söyledi!"

Kaynanadan şok hareket! Gelini ile oğlunun hamilelik için cinsel ilişkiye girdiği günlere karışmış - Resim : 2

Hamile olan kadın, kayınvalidesinin çiftin bebeğin cinsiyeti tahmin etme oyunlarını öne sürerek ovülasyon döneminin kız bebek için uygun olan günlerde çocuk yapmaya çalıştığını, kendisini aileyi dağıtmakla suçladığını ve boşanma evraklarını hazırladıklarını söylediğini anlattı. Eşi genç kadını ilk bebeği kız olduğu için terk edecekti. Genç kadın olay karşısında neye uğradığını şaşırdı. 

"Bebeğin cinsiyetini erkeğin sperminin belirlediğini ve bu konuda bir sorun olduğunu düşünüyorlarsa oğlunun hatası olduğunu açıklamaya çalıştım. Ovulasyon döngüm için tuttuğum takvimi, eğlence için yaptığımız yüzük testi ve çin yıldız falını ortaya sürerek bebeğin cinsiyetinin kız olacağı günlerde çocuk yapmaya çalışarak kocamı manipüle ettiğini söyledi!"