Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in paylaşımına Ece Seçkin tepki gösterdi

Düzcespor'un şampiyonluğunun ardından Ece Seçkin ile kutlama yapacak olan Düzce halkı adına Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, 'Düzceli'ye yakışmaz' dedi. Ece Seçkin bu paylaşıma sert tepki gösterdi.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in paylaşımına Ece Seçkin tepki gösterdi

Düzcespor'un şampiyonluğunun sonrasında kutlama amacıyla Ece Seçkin'in konser vermesi planlandı. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, haberin ardından Facebook hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Belediye Başkanı Şahin'in açıklaması sosyal medyada tepki topladı. İşte, Başkan Şahin'in o paylaşımı:

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in paylaşımına Ece Seçkin tepki gösterdi - Resim : 1

Sosyal medyada hızlı bir etkileşim yapıldı. Paylaşımı gören şarkıcı Ece Seçkin, şaşkınlığını gizlemedi. Seçkin: "Sayın Şahin,bayan değil KADIN!Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim,gezmeye de devam edeceğim.Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum.İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?" yazarak Başkan Şahin'e tepki gösterdi. 

 

"KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ"

Seçkin sözlerine şu şekilde devam etti: "Siz "kadın,müzik ve konser" üçlemesine "sınırları aşmak" diyorsanız size kötü bir haberim var Sayın Şahin...Ben ve kadın meslektaşlarım sizin gibilerin zihniyet "sınırlarını aşmak" için şarkılar söylemeye devam edeceğiz!KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ!" Ünlü şarkıcı Seçkin, kadın sanatçılardan destek istedi. Seçkin: "Bu mesleği yapan tüm kadın arkadaşlarımdan #KadınlarıSusturamazsınız tag'ine destek bekliyorum. Müzik susmasın,biz susmayalım. Kalın sağlıcakla..."