Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç mazbatasını aldı

Kayseri'de yerel seçimlerde tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç mazbatasını aldı.

Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç mazbatasını aldı

Kayseri'de, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti’den yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç mazbatasını aldı.

Kayseri Adliyesi Şehit Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mazbata teslim törenine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve çok sayıda partili katıldı. Yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Büyükkılıç, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Neslihan Aktemur Öztürk ve Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı’nın elinden aldı. Mazbata töreni sonrası açıklamalarda bulunan Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çok şükür şehrimizde huzur ortamında, demokrasinin kuralları gereğince bir seçim yapıldı. Gönlümüz tabi ki daha fazla bir katılımı arzu ederdi. Bir önceki seçimlere göre katılım oranının azaldığını görüyoruz. Vatandaşlarımızın iradelerine saygı duyuyoruz. Önemli olan bir birimizi anlamak ve dinlemek. Nezaket kuralları çerçevesince çalışmalarımızı sürdürmek. Şehrimizi daha iyi konuma taşımak adına, 16 ilçe belediye başkanımızı, hiç birini ayırt etmeden bağrıma basarak, hizmet edeceğiz ve çalışacağız. Ele ele gönül gönüle hayırlı olsun diyorum” dedi.

Mazbata töreni, Memduh Büyükkılıç’ın seçim kurulu çalışanları ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.