Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan hodri meydan: “Böyle bir şeye kimse cüret bile edemez. Benim deplasmanda aldığım 6 puanımı mı silecekler?”

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor ile oynanan maçların yok sayılmasına konusuna değinerek, “Böyle bir şeye kimse cüret bile edemez. Benim deplasmanda aldığım 6 puanımı mı silecekler?" dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan hodri meydan: “Böyle bir şeye kimse cüret bile edemez. Benim deplasmanda aldığım 6 puanımı mı silecekler?”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilmişti. TFF bu ekiplerle maçı olan takımların hükmen 3-0 galip sayılmasına karar vermişti. Bu duruma karşı çıkan Beşiktaş itiraz etmişti.

KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEN TOPLANTI

Kulüpler Birliği de bu konuyu görüşmek için dün Başkan Ali Koç başkanlığında Vakfın Maslak'taki merkezinde toplantı yaptı. Toplantıya 12 kulüp katılırken; Başakşehir, Alanyaspor, Konyaspor, Sivasspor ve Ümraniyespor toplantıda yer almadı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan hodri meydan: “Böyle bir şeye kimse cüret bile edemez. Benim deplasmanda aldığım 6 puanımı mı silecekler?” - Resim : 1

7 TAKIM MAÇLARIN GEÇERSİZ OLMASINI İSTEDİ

Oylamaya katılan 12 kulüpten 7’si bu takımlarla oynanan maçların geçersiz sayılmasını istedi.

 4 KULÜP TFF KARARINI DESTEKLEDİ

4 kulüp ise şu anda olduğu gibi oynanmamış maçların hükmen sonuçlanması yönünde görüş bildirdi.

Hatayspor ise bu konuda herhangi bir görüş belirtmedi.

Toplantıda TFF'nin Gaziantep ve Hatayspor ile aldığı 'kalan maçlarda hükmen mağlubiyet' kararını destekleyen ekiplerden biri olan Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı bu konuda açıklama yaptı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan hodri meydan: “Böyle bir şeye kimse cüret bile edemez. Benim deplasmanda aldığım 6 puanımı mı silecekler?” - Resim : 2

ÇAMLI'DAN SERT AÇIKLAMA

Çamlı maçların geçersiz sayılması kararının gündeme getirilemeyeceğini dile getirerek, "Ben toplantıya katılmadım. Maçların geçersiz sayılmasının gündeme getirilmesi bile kabul edilemez. Böyle bir şeye kimse cüret bile edemez. Benim deplasmanda aldığım 6 puanımı mı silecekler?" dedi.