Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar temkinli konuştu: “Peş peşe zorlu derecesi yüksek maçlar oynayacağız, başarılı olmak için çabalayacağız”

Trendyol Süper Lig’de ilk 12 haftayı 22 puanla tamamlayan Kayserispor’da moraller tavan yaptı. Adana Demirspor maçı öncesi konuşan teknik direktör Recep Uçar, “Daha 12 hafta geride kaldı ve kritik haftalar başlıyor. Peş peşe zorlu derecesi yüksek maçlar oynayacağız. Gidecek daha çok yolumuz var. Dikkatli olacağız ve başarılı olmak için çabalayacağız” dedi.

Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar temkinli konuştu: “Peş peşe zorlu derecesi yüksek maçlar oynayacağız, başarılı olmak için çabalayacağız”

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında 26 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor, lige iyi bir başlangıç yaptı. Geride kalan 12 haftasını 22 puanla tamamlayan Kayserispor, milli takımlar için verilen arada hazırlıklarını sürdürürken sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar temkinli konuştu: “Peş peşe zorlu derecesi yüksek maçlar oynayacağız, başarılı olmak için çabalayacağız” - Resim : 1

"GİDECEK DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR"

Kayserispor’un elde ettiği başarının önemli olduğunu ve bunu da sürdürmek istediklerini söyleyen Recep Uçar; “22 puan çok önemli ve çok değerli. Ancak bunu artırmalıyız. Bunun için ayaklarımız yere sağlam basacak ve sahada en iyisini yapmak için çabalayacağız. Lig, uzun maraton. Daha 12 hafta geride kaldı ve kritik haftalar başlıyor. Peş peşe zorlu derecesi yüksek maçlar oynayacağız. Gidecek daha çok yolumuz var. Dikkatli olacağız ve başarılı olmak için çabalayacağız” dedi.

Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar temkinli konuştu: “Peş peşe zorlu derecesi yüksek maçlar oynayacağız, başarılı olmak için çabalayacağız” - Resim : 2