Kaza geliyorum dedi! El frenini çekmeyi unuttu: Beton pompası dehşet saçtı!
İstanbul Avcılar'da aynı firmaya ait beton mikseri ile beton pompasının çarpıştığı kazanın ardından sürücünün el frenini çekmeyi unutması yeni bir kazaya yol açtı. Sürücüsüz şekilde caddede geriye doğru süratle kayan beton pompası, park halindeki 7 araca çarparak durabildi.
İstanbul Avcılar'da aynı firmaya ait beton mikseri ile beton pompası çarpıştı. Kaza sonrası araçtan inen sürücülerden birinin el frenini çekmeyi unutması üzerine geri geri süratle kayan beton pompası, park halindeki 7 araca çarptı.

KAZANIN ARDINDAN ARAÇTAN İNDİLER
Kaza, Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı firmaya bağlı olarak çalışan Emre Demir idaresindeki beton pompası ile plakalı beton mikseri cadde üzerinde çarpıştı. Maddi hasarlı kazanın ardından her iki aracın sürücüsü de durumu kontrol etmek üzere araçlarından indi.

EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU
Aşağı inen sürücülerden beton pompasının şoförü Demir'in, iddiaya göre aracın el frenini çekmeyi unuttu. Sürücünün inmesiyle birlikte bir anda hareket eden beton pompası, caddede geri geri süratle kaymaya başladı. Süratle geri kayan beton pompası, yol kenarında park halinde bulunan 7 araca çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle park halindeki araçlardan ikisinde büyük çaplı hasar oluştu. Kazanın yaşandığı sırada araçların içinde kimsenin bulunmaması ise olası bir can kaybı ya da yaralanmayı önledi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri caddede güvenlik önlemleri alarak kazayla ilgili inceleme başlattı.