Kaza sonrası aracın kaputuna çıkan genci kimse durduramadı

Antalya’da, seyir halinde olan motosiklet sürücüsü iddiaya göre, ilk olarak yolun sağında park halinde olan hafif ticari aracın şoförünün açtığı kapıya çarparak yola savruldu. Yola savrulan motosiklet sürücüsü daha sonra yoldan geçen bir otomobilin altında kaldı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Köroğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şehir merkezine seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, iddiaya göre yolun sağında bulunan hafif ticari araç şoförünün açtığı kapıya çarparak yola savruldu. Motosiklet sürücüsü yola savrulunca, yolda seyir halinde olan bir başka otomobilin altında kaldı.

Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Motosiklet sürücüsünün kaza haberini alan yakınları olay yerine gelirken, 20 yaşlarda olan bir kişi, ilk olarak yolun sağında bulunan pastaneye ait olduğu düşünülen hafif ticari aracın ön kaputuna çıkarak tekmeledi. Hızını alamayan 20'li yaşlardaki genç daha sonra hafif ticari aracın bagajında bulunan demir rafı çıkartarak yere atarken, hafif ticari aracı tekmeledi.

Kimsenin durduramadığı 20'li yaşlardaki genç daha sonra yola savrulan motosikletli genci altına alan otomobile yöneldi. Bu otomobili de tekmeleyen genç, şoför koltuğuna yöneldiği esnada kaza yerine gelen polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 20'li yaşlardaki gencin yaptığı bu olaylar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan motosiklet sürücüsü, sedyeye alınarak hastaneye kaldırıldı.