Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esnaf ziyareti! Duvardaki yazı dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da sanayi sitesinin esnafıyla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun arkasındaki “Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursun” yazı dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esnaf ziyareti! Duvardaki yazı dikkat çekti

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda değişimcilerin adayı Özgür Özel’e karşı genel başkanlık seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da kendisine çalışma ofisi açmıştı. Geçtiğimiz günlerde ‘Siyaseti bırakmadım’ açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Kılıçdaroğlu, kurultaydan sonra ilk kez halkın içine karıştı.

DUVARDAKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ
Sözcü’nün haberine göre; Kılıçdaroğlu, Ankara’daki Yıldız Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği dükkanın duvarındaki “Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursun” yazısı dikkat çekti. Oto tamircileri ve yedek parça satan esnafla sohbet eden Kılıçdaroğlu esnaflara simit götürürken, esnaflar da çay simit ve peynir ve domates ikram ettiler.

"SİYASETİN GİRİŞ KAPISI VARDIR AMA ÇIKIŞ KAPISI YOKTU"
Kılıçdaroğlu "Türkiye’nin müthiş bir insan kapasitesi var. Bu kapasitenin önü açılırsa Türkiye hızla büyür. Siyasetin giriş kapısı vardır ama çıkış kapısı yoktur. Girdik tamam, çıkmak istesen de çıkamıyorsun. Memleketin dünya kadar sorunu var ilgilenmek zorundasın. Görüş beyan etmesen bile bakmak, öğrenmek, konuşmak, dinlemek zorundasın. Vatandaşın derdi nedir diye ilgileneceksin.. Ortam değişiyor, insanlar değişiyor, dertler değişiyor. Bu değişimi siyasetçinin de izlemesi lazım. Rahmetli Süleyman Demirel de Cumhurbaşkanlığını bıraktı ama siyaseti bırakmadı.. Bir gün ziyarete gittiğimde  önünde kitaplar, yanında misafirler…Bize de ara sıra bir şeyler söylerdi. Deneyim ayrı bir şey..." ifadelerine yer verdi.