Talihsizliğin böylesi: Gökten kemik düştü, cebinden 25 bin TL çıktı

Bursa Orhangazi’de 38 yaşındaki Mustafa Yüksel’in park ettiği aracın açılır tavanına apartmandan atıldığı tahmin edilen büyük bir kemik parçası isabet etti. Aracında 25 bin TL’lik hasar meydana gelen Yüksel kemiği atanın kim olduğu ortaya çıkmadığı için cebinden ödeme yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Talihsizliğin böylesi: Gökten kemik düştü, cebinden 25 bin TL çıktı

Bursa’da aracının üzerine kemik parçası gelmesiyle 25 bin TL’lik hasarla karşı karşıya kalan Mustafa Yüksel, yaşadığı olayı kimseye inandıramadı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydan geldi. Mustafa Yüksel 16 AJH 155 plakalı otomobilini Arapzade Mahallesi'ndeki evinin önüne park etti. Daha sonra yaya olarak markete giden Yüksel'i arayan arkadaşları, otomobilinin tavan kısmının hasar gördüğünü söyledi. Kısa sürede evinin önüne dönen Yüksel, açılır tavan penceresinin kırıldığını gördü. Otomobilin üzerinde yağ izleri, yerde ise kemik bulan Yüksel, komşularına kemiğin kim tarafından atıldığını sordu. Öğrenemeyince polis merkezine gitti.

Talihsizliğin böylesi: Gökten kemik düştü, cebinden 25 bin TL çıktı - Resim : 1

25 BİN TL MAĞDURİYETİ OLUŞTU, YAŞADIĞINA KİMSEYİ İNANDIRAMADI

Olay yerine gelen polisler de, kemiği atanın kim olduğunu belirleyemedi ancak apartmandan atıldığı tahmin edildi. Konuyla ilgili şikayetçi olmayan Yüksel daha sonra aracını tamir ettirmek için çekiciyle Bursa'ya geldi. Yaklaşık 25 bin liralık zararının olduğunu belirten Yüksel, "Kasıtlı atılmamıştır. Bahçeye kedi köpek beslemek için atıldığını düşünüyorum. Belki iyi niyetli olarak yapılmış olabilir ama bu taraftan da kötü bir duruma sebep olundu. Bunu yapan kişi ya da kişiler en azından insaniyet namına söyleyebilirdi. Bütün binadakilere sormamıza rağmen kimse yapmadığını söyledi. Çok ayıp bir durum. Aracımı bugün servise getirdim. Yaklaşık 25 bin lira bir mağduriyetim var. Bunu kendi cebimden ödeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Talihsizliğin böylesi: Gökten kemik düştü, cebinden 25 bin TL çıktı - Resim : 2

 “YAPAN KİŞİ EN AZINDAN GELİP SÖYLEMELİYDİ”

 Olayın yaşandığı yerin bahçe olduğunu ve burada çocukların her gün oyun oynadığını söyleyen Mustafa Yüksel, "O kemik, çocuklara da gelebilirdi. Büyük bir kemik parçasından bahsediyoruz. Arabama zarar veren kemik, orada oynayan çocuklara isabet edebilirdi. Yaşananlara sadece bir mal veya araca verilen zarar olarak bakmayın. Cana da gelebilirdi. Aynı zamanda aracın başka bir yerine de zarar verebilirdi. Birileri bana, "Arabama kemik atıldı' deseler ben de inanmazdım" dedi. Kemiği atan kişinin gelip söylemesi gerektiğini ifade eden Yüksel, "Yapan kişi kimse gelsin. İşin ucunda ölüm yok sonuçta. Konuşarak anlaşabiliriz. Gelmezse de Allah'a havale ediyorum. Kul hakkına girmiş oluyor" dedi.