Kendi babasıyla evlenebilmek için kocasını öldürdü!

İnsanın kanını donduran olayın detayları dehşete düşürdü. Kendi babasıyla evlenmek isteyen kadın, kocasının kafasına şişeyle vurup bayılttıktan sonra çöp torbasıyla boğarak öldürdü. Ardından da babasıyla evlendi! İşte kan donduran olayın detayları...

Kendi babasıyla evlenebilmek için kocasını öldürdü!

Genç kadın, okuyan herkesin dehşete düştüğü bir vahşete imza attı. Genç kadının sadece yaptığı olaylar değil, yapma sebebi de kan dondurdu. İşte her satırı insanı dehşete düşüren inanılmaz olayın ayrıntıları...

2019 yılının 14 Şubat'ında meydana gelen olayda genç kadın ensest ilişkisi bulunduğu öz babasıyla evlenebilmek ve çarpık ilişkisini dilediği gibi yaşayabilmek için inanılmaz bir plan yaptı.

Ensest ilişki yaşanan ailenin 3 üyesi kız kardeşlerinin evli olduğu kocasını öldürmeyi planladı. Bunun için eve giden hasta üçlü, önce hiçbir şeyden habersiz adamın başına şişeyle vurarak bayılttı. Ardından uyuşturucu vererek tamamen uyanmamasını sağladı.

Mezarından tekrar çıkardı, kazık çaktı!

Son olarak da büyük siyah bir çöp torbası çıkaran hasta üçlü adamı boğarak öldürdü. Adamın cesedinden kurtulmak için gömmeyi tercih eden ensest üçlü, bununla da yetinmedi ve vahşice bir olaya imza attı.

Talihsiz adama yattığı sığ mezarda da rahat vermeyen hasta aile üyeleri, adamın cesedini mezardan çıkardıktan sonra tahta kazıklar çakarak bedenini parçaladı.

Üç hafta sonra babasıyla evlendi

Hasta üçlü daha sonra planın ikinci kısmını devreye soktu. Genç kadının babası kendisine sahte bir kimlik düzenledi. Bu sahte kimlikle evlenen baba-kız, birlikte yaşamaya başladı.

Hasta üçlünün yeni hayatından kimse şüphe etmezken bir anda ortaya çıkan 'seks suçlusu kaydı' her şeyin gün ışığına çıkmasına sebep oldu. Genç kadının kocası ve aynı zamanda babası olan adam, seks suçlusu olduğu için cezaevine girdi.

Cezaevinde geçirdiği sürede yaşadıklarını etrafındaki insanlarla paylaşan adamın ifadeleri cezaevi yönetimi tarafından duyulunca soruşturma başlatıldı ve genç kadın ile kız kardeşi de tutuklandı.

Genç kadın ve kız kardeşi birinci derece cinayetle suçlanırken, kocası ve aynı zamanda babası olan adam ise ömür boyu hapis ile cezalandırıldı.

Suçunu itiraf etti ama...

Kuzey Karolayna'da yaşanan olay bununla da sona ermedi. Larry McClure (Baba ve koca) tüm suçunu itiraf ettiği bir not yazdı. Notunda savunması olmadığını da ifade eden Larry, olayın planlayıcısının kızı olduğunu söyledi.

Amanda McClure ise, kocası John McGuire'yi babasının isteğiyle öldürdüklerini ileri sürerek suçunu hafifletmeye çalıştı. Ancak Amanda'nın kocasının cesedini mezarından çıkarıp kazık çakarak tahrip etmesi canice bulundu.

Ensest ailenin yaptıkları kan dondurdu.
Ensest ailenin yaptıkları kan dondurdu.

Anna Marie Choudhary ise olayın en dışında bulunan ancak kilit noktası olarak gösterildi. Anne Marie, babasının ve kız kardeşinin istemesinden dolayı böyle bir şeyi yaptığını söyledi.

Amanda McClure, McGuire'ın annesi Karen Smith'ten özür diledi ve affedilmesi için yalvardı. Ancak anne Karen, "O, kız kardeşi ve babası cehenneme gidecek. Onları affedemem" dedi.