Kendi yıktığı duvarın altında kalarak can verdi!

Manisa’da, 58 yaşındaki Kamil Tutak evinin bahçesinde bulunan duvarı yıkmak istedi. Duvarı yıkmak için çalışmaya başlayan Tutak, duvarın bir anda yıkılması üzerine, altında kalarak hayatını kaybetti.

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde, Kamil Tutak (58) evinin bahçesinde bulunan 2 metre yüksekliğindeki duvarı yıkmak için çalışmaya başladı.

Kendi yıktığı duvarın altında kalarak can verdi! - Resim : 1

ÜZERİNE DEVRİLDİ

Yıkım çalışması yapılan duvar bir anda Kamil Tutak'ın üzerine devrildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından Tutak'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

Kendi yıktığı duvarın altında kalarak can verdi! - Resim : 2

HAYATINI KAYBETTİ 

Yaşananları anlatan Kamil Tutak'ın eşi Fatma Tutak "Evin bahçesindeki duvarı yıkmak için çalışıyordu. Ben bir ara bahçeye çıktım, çalışıyordu. Bir süre sonra ben içeriye girdim. Arkamdan bir gürültü geldi. Dışarıya çıktığımda duvar çökmüştü. Hemen polise haber verdim" dedi. Olay yerinde hayatını kaybeden Tutak'ın cenazesi morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.