Selin Şekerci aşka geldi! Sevgilisi İbrahim Selim'in doğum gününü bu sözlerle kutladı

Kendisi gibi oyuncu olan Selin Şekerci ile aşk yaşayan İbrahim Selim, 42 yaşına girdi. Sevgilisinin doğum gününü Instagramdan paylaştığı fotoğraf ile kutlayan Şekerci, adeta aşka geldi.

Selin Şekerci aşka geldi! Sevgilisi İbrahim Selim'in doğum gününü bu sözlerle kutladı

Bieliktelikleriyle magazin dünyasına bomba gibi düşen Selin Şekerciİbrahim Selim çiftinin aşkları doludizgin devam ediyor. 42 yaşına giren Selim'in doğum gününü birçok ünlü arkadaşı gibi sevgilisi Şekerci de kutladı.

Instagramın hikaye bölümünde sevgilisi İbrahim Selim ile sarıldıkları poz paylaşan Şekerci, duygusal bir not da yazdı. 

"Seni çok seviyorum" 

Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Şekerci, fotoğrafın altına "İyi ki doğdunuz İbrahim Bey! Benim erkek versiyonumu bana gönderip, çevremdekilere neler çektirdiğimi anlamamı sağlayan karmaya teşekkürler. Umarım uzun yıllarımız olur da bana laf yetiştiremeyeceğin günleri de görürüm.

 

Selin Şekerci aşka geldi! Sevgilisi İbrahim Selim'in doğum gününü bu sözlerle kutladı - Resim : 1 Umarım konuşulacak şeylerimiz şimdiki gibi hiç bitmez ve tek derdimiz vır vır susmamaktan geçirdiğimiz uykusuz gecelerimiz olur. Aman, hayat zaten çok yorucu. Dinleneceğimiz, korktuğumuzda kaçıp, saklanacağımız yer tam bu fotoğraftaki gibi olsun, amin. Seni çok seviyorum" notunu düştü. 

İbrahim Selim de sevgilisine "Selin zaman dursun, kal öyle." sözleriyle teşekkür etti.