Kendisinden 2 kat büyük bir tümörle dünyaya geldi!

Avustralya’da doğuştan tümörle doğan mucize bebek kurtarıldı. Ameliyattaki 25 kişilik neonatolog, anestezist, hemşire ve ebeden oluşan bir ekip bu zor doğumu gerçekleştirdiler. Ekip kız çocuğunu "mucize bebek" olarak nitelendirdi.

Kendisinden 2 kat büyük bir tümörle dünyaya geldi!

Avustralya’da zor bir doğum gerçekleşti. Saylor bebek 1.025 gram ağırlığında ve küçük omurgasında 2 kg ağırlığında bir tümör ile dünyaya geldi. Üç ay erken doğan kız çocuğu mucize bebek olarak nitelendirildi.
 
Yaşama şansı yüzde 25 ila 40 arasında olduğu belirtilmişti
 
20 haftalık taramalarda bebeğin yaşam şansının yüzde 25 ila 40 olduğu belirtilirken Saylor Thomson ağustos ayında Mater Anneler Hastanesi'nde doğdu.

Kuyruk sokumunda iki kilogramlık bir tümörü olan  mucize bebek bir kilogram ağırlığında dünyaya geldi. Doğumundan hemen sonra doktorlar 6 saatlik bir operasyonla kız çocuğunu tümörden kurtarmayı başardılar.
 
Gün geçtikçe kilo alarak sağlığına kavuşan mucize bebeğin neredeyse 3 kilo olduğu belirtildi. Thomson ailesi, kızlarının aldığı bakım için hastaneye minnettar olduklarını teşekkür ettiklerini dile getirdiler.