Bunu kimse bilmiyordu! Hande Erçel hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı!

Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi final yapan ünlü oyuncu Hande Erçel hakkındaki tüm gerçekler ortaya çıktı. İşte Erçel hakkında tüm merak edilenler...

Bunu kimse bilmiyordu! Hande Erçel hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı!

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Oyunculuğa giden yolu meğer podyumdan geçen Erçel'in ise tescilli güzel olduğu ortaya çıktı. 

* Şimdilerde Türkiye’nin en popüler oyuncularından biri olan Hande Erçel’in kariyer yolculuğundaki ilk durağı podyum olmuş.

* Bandırmalı olan Hande Erçel, 15 yaşındayken Kartal’daki bir AVM’de düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve birinci seçilmiş.

* Podyumları seven Erçel, daha sonra Beylikdüzü’nde bir otelde düzenlenen ‘Miss Civilization of Turkey’ yarışmasında birincilik elde etmiş. Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel de aynı yarışmada Miss Face Of Cinema (Sinema Güzeli) seçilmiş.

Bunu kimse bilmiyordu! Hande Erçel hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! - Resim : 1

* Miss Civilization of Turkey’de elde ettiği başarıyla Türkiye’yi Bakü’de temsil etmeye hak kazanan Hande Erçel, Miss Civilization Of The World-Dünya Medeniyetler Kraliçesi yarışmasında ikincilik kazanmış.

* Hande Erçel’in televizyonla ilk tanışması 18 yaşında olmuş. Bir kanalda Magazin programı sunuculuğu yapan Erçel’in dil sürçmeleri yıllar sonra gündeme gelmiş ve çok konuşulmuştu.

* Kardeşi Gamze Erçel de oyuncu gibi ünlü bir isim. Instagram’da 4.4 milyon takipçisi bulunan Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.