Sen Çal Kapımı dizisinin Selin'i Bige Önal'ın üvey kardeşi ortaya çıktı!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakterine can veren ünlü oyuncu Bige Önal'ın üvey kardeşi ortaya çıktı! İşte detaylar...

Sen Çal Kapımı dizisinin Selin'i Bige Önal'ın üvey kardeşi ortaya çıktı!

Hayatını kaybeden Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Erhan Önal'ın oyuncu kızı Bige Önal'ın üvey kardeşi ortaya çıktı.

Erhan Önal, Bornova Kent Mezarlığı'nda düzenlenen tören sonrası toprağa verildi. 

Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Erhan Önal’ın oyuncu kızı Bige Önal’ı sevgilisi Aras Bulut İynemli sakinleştirmeye çalıştı.

Snob Magazin'in haberine göre; Cenazede tüm gözler Erhan Önal'ın Birgit Mölzl ile ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Patrick Mölzl'ü aradı.

 

Sen Çal Kapımı dizisinin Selin'i Bige Önal'ın üvey kardeşi ortaya çıktı! - Resim : 2

Patrick Mölzl'ün babasının cenazesine katılmadığı ortaya çıktı. Patrick Mölzl (40), babasının cenazesine neden katılmadığını ve üvey kız kardeşi Bige Önal ile görüşüp görüşmediklerini ilk kez anlattı.

"Korona virüs test sonucunu beklediğim için cenazeye gelemedim"

Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Patrick Mölzl, "Babamı kaybettiğim için çok üzgünüm. Ölüm haberini aldıktan sonra Türkiye'ye gelmek istedim ama Covid-19 test sonucumun çıkması 24 saat sürdü. Bu da cenaze törenini kaçırmam anlamına geldi" dedi.

Maalesef Covid-19 salgını yüzünden Almanya'dan Türkiye'ye gelemedim. Uçuş izni verilmedi" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Sen Çal Kapımı dizisinin Selin'i Bige Önal'ın üvey kardeşi ortaya çıktı! - Resim : 3

 "Adını yaşatmak için çabalayacağım"

"Babamla sık sık telefonda konuşuyordum" diyen Patrick Mölzl, "Babam Erhan Önal'ın adını yaşatmak için çabalayacağım" ifadelerini kullandı.

"Birbirimize bağlı değiliz"

Patrick Mölzl, "Üvey kız kardeşiniz Bige Önal ile görüşüyor musunuz?" sorusuna ise, "Dürüst olmak gerekirse ne yazık ki kendisiyle o kadar yakın ve birbirimize bağlı değiliz. Bunun sebebini hiç bilmiyorum" cevabını verdi.

Almanya'da teknik direktörlük yapan Patrick Mölzl, Erhan Önal'ın Birgit Mölzl ile olan ilk evliliğinden 1980 yılında dünyaya geldi.

Oyuncu Bige Önal ise Erhan Önal'ın Mine Baysan ile olan ikinci evliliğinden 1990 yılında dünyaya geldi.