"O penis sana gelsin" demişti! Acun Ilıcalı'dan Erkan Petekkaya'ya zehir zemberek sözler!

Kerimcan Durmaz'ın tv8'deki müzik ödülleri töreninde ödül almasına kızarak çok ağır eleştirilerde bulunan Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı ateş pükürdü.

"O penis sana gelsin" demişti! Acun Ilıcalı'dan Erkan Petekkaya'ya zehir zemberek sözler!

Acun Ilıcalı, Kerimcan Durmaz’ın TV8’de ödül almasının ardından kendisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan Kırmızı Oda dizisi oyuncusu Erkan Petekkaya hakkındaki sessizliğini bozdu.

Ilıcalı, yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun kendisine Twitter hesabından verdiği yanıtla ilgili konuştuğu sırada, Erkan Petekkaya meselesine de girdi.

Acun Ilıcalı, ‘Survivor'daki eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine Twitter'dan tepki göstermesi üzerine, "Twitter dediğin konu iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti, ben bunlara gülüp geçiyorum" diyerek, Erkan Petekkaya'ya gönderme yaptı.

Ne olmuştu?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'ın tv8'deki müzik ödülleri töreninde ödül almasına kızarak çok ağır eleştirilerde bulunmuştu.  tv100'e özel açıklamalarda bulunan ve yaşananların Acun Ilıcalı'nın suçu olduğunu ifade eden Petekkaya, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Petekkaya şu ifadeleri kullandı:

Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, bizim çocuklarımız var. Türk Hava Yolları'nın tuvaletinde mastürbasyon yapmış bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi. Daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var.Bir yayıncı kuruluş ödül verdiği kişiye dikkat etmeliydi ama şunu belirtmem lazım, söyleyeceklerimi sert söylemişim. Haklıyken haksız duruma düşmüşüm. Bu Acun'un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun'un kendi adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor. Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; Bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim.