Kestane toplamaya diye gitti kendisinden saatlerce haber alınamadı

Rize'de kestane toplamak için ormanlık alana giden 80 yaşındaki vatandaştan uzun süre haber alınamayan yakınları panik oldu. Kaybolan vatandaşın yakınları durumu AFAD ekiplerine haber vererek yardım istediler. AFAD ekiplerinin 3 saat süren çalışmalarının ardından bölgede bulunan vatandaş tedavi altına alındı.

Kestane toplamaya diye gitti kendisinden saatlerce haber alınamadı

Rize'de kestane toplamak için gittiği ormanlık alanda dengesini kayberek düşen 80 yaşındaki vatandaş AFAD ekiplerinin 3 saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda kurtarıldı. Tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılan vatandaşın sağlık durumu iyi.

ORMANLIK ALANDA DENGESİNİ KAYBEDEREK DÜŞTÜ

Olay dün merkeze bağlı Köprülü köyünde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kestane toplamak için Köprülü köyündeki ikametinden ayrılan 80 yaşındaki E.B. ormanlık alanda dengesini kaybederek düştü. Düştüğü yerde bir süre sonra yakınlarını arayan E.B. yaralı olduğunu bildirdi. Yakınları da durumu AFAD ekiplerine haber verirken, 6 AFAD personeli ile başlatılan arama kurtarma çalışması sonrasında yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından yaşlı adam bulunduğu yerden kurtarıldı. E.B.’nin olay yerindeki ilk müdehalesinin yapılmasının ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

Kestane toplamaya diye gitti kendisinden saatlerce haber alınamadı - Resim : 1