Kibar Feyzo filmi konusu nedir? Kibar Feyzo filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir?

Başrollerinde Kemal Sunal, İlyas Salman, Şener Şen ve bir çok usta oyuncunun yer aldığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Kibar Feyzo izleyici ile buluşacak. Kibar Feyzo filmi konusu nedir? Kibar Feyzo filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir? sorularının cevapları haberimizde...

Kibar Feyzo filmi konusu nedir? Kibar Feyzo filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir?

Yeşilçam'ın unutulmaz eserlerinden olan Kibar Feyzo, usta oyuncu kadrosu ile Show Tv ekranlarında yerini alacak. İzleyiciye Yeşilçam esintisi yaşatacak olan film hakkında araştırmalar yapılıyor. Kibar Feyzo filmi konusu nedir? sinemaseverlerin merak ettiği soru oldu. Kibar Feyzo filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir? sorularına sizler için yanıtladık. İşte, Kibar Feyzo filmi hakkında merak edilenler...

Kibar Feyzo filmi konusu nedir? Kibar Feyzo filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir? - Resim : 1

KİBAR FEYZO FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kibar Feyzo, yönetmen koltuğunda Atıf Yılmaz'ın oturduğu; Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İhsan Yüce, İlyas Salman ve Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların rol aldığı, 1978 yapımı bir komedi filmidir. Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Köyde Gülo’ya başka talipler olduğu için Gülo'nun babası Maho Ağa başlık parasını açık arttırmaya koyar.

Kibar Feyzo filmi konusu nedir? Kibar Feyzo filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir? - Resim : 2On bin peşin, on bin senet karşılığı Gülo, Feyzo’nun üstünde kalır. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Feyzo borcunu ödemek için kente gidip çalışmaya hayatına atılır. Kentten her dönüşünde köylülere artık şehirlerde ağalık düzeninin olmadığını, başlık parasının kalktığını anlatarak ağaya karşı cephe oluşturur. 

 KİBAR FEYZO FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 

Yeşilçam'ın efsanesi Kibar Feyzo filminin çekimleri 1978 yılında Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kavalcık Mahallesi'ndeki tarihi bir konakta çekildi.

Kibar Feyzo filmi konusu nedir? Kibar Feyzo filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir? - Resim : 4KİBAR FEYZO FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR? 

Kemal Sunal  (Kibar Feyzo)
Müjde Ar  (Gülo)
Adile Naşit  (Sakine Kadın)
Şener Şen  (Maho Ağa)
İhsan Yüce  (Hacı Hüso)
İlyas Salman  (Bilo)
Erdal Özyağcılar  (Zülfo)