Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir? Ali Küçükbalçık kaç yaşında, nereli?

Sık sık Kibariye'yi aldattığı iddiaları ile magazin gündeminde yer alan Ali Küçükbalçık merak ediliyor. Peki, Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir?

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir? Ali Küçükbalçık kaç yaşında, nereli?

Ali Küçükbalçık’ın kendisinden 20 yaş büyük Kibariye ile evliliği magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Küçükbalçık bir kez daha ihanet iddiaları gündeme geldi. Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Peki, Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir?

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir? Ali Küçükbalçık kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

ALİ KÜÇÜKBALÇIK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İzmir’de dünyaya gelen Ali Küçükbalçık, 1981 yılında doğdu. 1999 yılında kendisinden 20 yaş büyük olan Kibariye ile dünya evine girdi.

Çiftin Birgül Küçükbalçık adında bir kızları olduğu biliniyor. İş adamı olan Kuçukbalçık, özel bir turizm firmasının ve döner marka zincirinin sahibi olarak tanınıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Mikonos’ta görüntülenen Küçükbalçık’ın o görüntüleri magazin basınında uzun dönem manşetlerdeki yerini korumuştu.

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir? Ali Küçükbalçık kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

1 günlük kaçamak için boşanmam

Kibariye ile Ali Küçükbalçık çifti, şimdiye kadar aldatma ve affetme iddialarıyla birçok kez gündeme gelmişti. Kibariye, daha önce de eşini korumuş ve “Bir günlük kaçamak için boşanmam. Şimdilik kofti bir durum yok. Önemli olan sağlığımız” demişti.