Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam var mı? Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm bugün var mı? Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman?

Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural ve Pelin Karahan'ın başrolünü paylaştığı Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Kıbrıs Zafere Doğru akşam var mı? TRT 1'in sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm bugün var mı?

Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam var mı? Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm bugün var mı? Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, TRT 1'in yıllardır ekranlarında yer verdiği Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam var mı?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrollerini Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural ve Pelin Karahan'ın paylaştığı  tarihi dönem drama dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm bugün var mı? 31 Aralık Cuma günü yani bugün en çok aratılan "Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam var mı?

Her hafta Cuma günleri saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 21. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Kıbrıs Zafere Doğru 20. bölümde;  

Rauf’un yakalanışı, herkesin aklına Cengiz Topel’i getirir. Şimdi hem Ankara’nın hem de Lefkoşa’daki herkesin ilk hedefi Rauf’u sağ salim alabilmektir. Ankaralı ise canını hiçe sayarak Samson ve ordusuna rağmen denizden Kıbrıs’a çıkmaya çalışmaktadır. Zifir ile Ankaralı tekrar buluşmaya çalışırken Rauf, kendisini öldürmeye çalışanlara kafa tutmaktadır.

Kıbrıs Zafere Doğru 20. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam var mı? Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm bugün var mı? Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm bugün var mı?

Kıbrıs Zafere Doğru 21. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural ve Pelin Karahan'ın başrolünü paylaştığı TRT 1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm bu hafta yok.