Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine açık mesaj! "Kırgınlıkları sürdüren olursa yollarımızı ayırırız"

Gizli toplantı ve 'değişim' tartışmalarıyla gündemde olan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerine uyarılarda bulundu. Basının önünde parti meselelerini konuşmamaları çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Eğer kırgınlıkları sürdürmek isteyen varsa yollarımızı ayırırız" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine açık mesaj! "Kırgınlıkları sürdüren olursa yollarımızı ayırırız"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekilleriyle yaptığı görüşmede dikkat çeken mesajlar verdi. Partisinde kırgınlık istemeyen Kılıçdaroğlu, bunu sürdüren milletvekilleriyle yolları ayıracaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün Meclis Genel Kurulu sonrası, partisinin milletvekilleri ve aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. CHP PM ve MYK üyelerinin de katıldığı toplantıda Kılıçdaroğlu ve grup başkanı Özgür Özel konuştu. Kılıçdaroğlu, milletvekillerine 2024’te yapılacak “yerel seçimlere odaklanmaları” talimatını verdi.

"VATANDAŞLA BİR ARAYA GELİN"

Cumhuriyet'in haberine göre; CHP’deki tartışmalara da değinen Kılıçdaroğlu, Meclis faaliyetlerinin önemli olduğunu belirterek “Çalışmalara katılın, hazırlıklı olun. Parti disiplinine uyun. Bölgenizde çalışın. Halka dokunun. Esnafla, yurttaşla, muhtarlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle bir araya gelin. Şehit ailelerini ziyaret edin, sıkıntılarını dinleyin. Az oy alınan köylere gidin. Taleplerini, sıkıntılarını öğrenin. İnsanların derdini dinleyin." dediği belirtildi.

"YOLLARIMIZI AYIRIRIZ"

Partide son yaşanan tartışmalara değinerek “birlik” vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, “Kavgaları, kızgınlıkları, kı