Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına CHP’den yanıt geldi: Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımıyla kimi hedeflediği tartışmalara neden olurken CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, konuyla ilgili sorulan soruya "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına CHP’den yanıt geldi: Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilşkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamaları sonrası basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Günaydın'a eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımı soruldu.

"CHP SIKILI YUMRUKLARLA DEĞİL AKILLA VE RAHAT BİR YÜREKLE ÖNÜNDEKİ DÖNEME BAKIYOR"
Günaydın, "Cumhuriyet Halk Partisi geçmişten bu yana tüm siyasal partilerle görüşen tek siyasal partidir. Biriyle oturup toplantı yapmak, onu bir görüşmeye davet etmek ya da onun görüşmesine icabet etmek, onunla mücadele etmemek anlamına gelmiyor. CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin." ifadelerini kullandı.