Kılık değiştirse de fayda etmedi! Messi’nin herkesten gizlediği gerçek ortaya çıktı!

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin kılık değiştirerek İspanya’ya geldiği öne sürüldü. Bu iddia sonrası Messi’nin Barcelona takımına döneceği iddiaları güçlendi.

Kılık değiştirse de fayda etmedi! Messi’nin herkesten gizlediği gerçek ortaya çıktı!

Fransız ekibi Paris Saint Germain’de forma giyen Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi’nin kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 35 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibiyle henüz anlaşma sağlayamazken eski kulübü Barcelona’ya döneceği iddia ediliyor.

Kılık değiştirse de fayda etmedi! Messi’nin herkesten gizlediği gerçek ortaya çıktı! - Resim : 1

GİZLİ KAPIDAN GİRİŞ YAPTI

Tüm bu yaşananların ardından İspanyol muhabir Gerard Romero’dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Romero, Messi’nin uçakla Barselona Havalimanı’na geldiğini kılık değiştirerek gizli bir kapıdan şehre giriş yaptığını iddia etti.

SAĞ KOLU İLE BERABER GELDİ

Ayrıca, Messi’nin Fransa’daki evinden çok sayıda eşyayı şehre getirdiği belirtildi. Romero, Messi'nin sağ kolu Pepe Costa'nın 15 bavulla ilgilendiğini kaydetti.

The Mirror’da yer alan haberde Barcelona'nın Fransa'da geçirdiği iki yılı Haziran ayında sona erecek olan Messi'yle yeniden sözleşme imzalamak için ilgisini artırdığını bildirmişti.

Kılık değiştirse de fayda etmedi! Messi’nin herkesten gizlediği gerçek ortaya çıktı! - Resim : 2

MESSİ’NİN BARCELONA KARİYERİ

Lionel Messi, 13 yaşında katıldığı, 17 yaşında ilk maçına çıktığı Barcelona'da geride kalan sürede birçok başarıya imza attı.

Messi, bordo-mavili formayla toplamda 778. maça çıkarak Xavi'yi (769) geride bıraktı ve Barcelona'da en çok forma giyen oyuncu unvanını kazandı.

Barcelona'da tüm kulvarlarda attığı 672 golle kulüp tarihinin de en golcü oyuncusu olan Messi, yapmış olduğu 305 asistle bu alanın da zirvesine yerleşti.

Messi, 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 ve 2019 yıllarında olmak üzere toplam 6 kez Ballon D'Or ödülünü kazandı.

Barcelona formasıyla toplamda 10 kez La Liga şampiyonluğu yaşayan Arjantinli futbolcu, 4 kez UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 kez UEFA Süper Kupası 3 kez de FIFA Dünya Kulüpler Kupası kazandı.

Toplamda 6 kez yılın futbolcusu ödülüne layık görülen Arjantinli yıldız, UEFA tarafından 2009, 2011 ve 2015 yıllarında Avrupa'nın en iyi oyuncusu seçildi.

Kılık değiştirse de fayda etmedi! Messi’nin herkesten gizlediği gerçek ortaya çıktı! - Resim : 3

İspanya La Liga'da 8, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6, İspanya Kral Kupasında 4, FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda 1 kez olmak üzere toplam 19 kez gol kralı olan Messi, 10 kez de La Liga'da sezonun oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Arjantin A Milli Futbol Takımı'nda toplam 151 maçta görev alan Messi, 76 gol, 53 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu ayrıca bu yaz oynanan Copa Amerika'da ülkesiyle şampiyonluk sevinci yaşadı.