Killa Hakan kimdir? Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Killa Hakan öldü mü?

Killa Hakan lakaplı rapçi Hakan Durmuş'un hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Almanya'da yaşayan 49 yaşındaki rapçinin sağlık durumu merak edildi. Peki, Killa Hakan kimdir? Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Ünlü rapçi Massaka korkutan açıklamayı yaptı. Killa Hakan öldü mü?

Killa Hakan kimdir? Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Killa Hakan öldü mü?

Gerçek adı Hakan Durmuş olan fakat Killa Hakan takma adını kullanan ünlü rapçinin hastanede tedavis altında olduğu öğrenildi. Kreuzberg City, Fight Club ve Bomba Plak gibi şarkılarla tanınan Killa Hakan'ın son durumu ve hayatı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. 49 yaşındaki ünlü rapçinin kendisi gibi rapçi arkadaşı Massaka, yaptığı açıklama ile sevenlerini korkuttu. Peki, Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Killa Hakan öldü mü? İşte detaylar..

Killa Hakan kimdir? Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Killa Hakan öldü mü? - Resim : 1

KİLLA HAKAN KİMDİR?

Killa Hakan, ya da gerçek adıyla Hakan Durmuş 3 Mart 1973'te Berlin'de doğdu. Almanya Kreuzberg'de büyüdü ve okudu. Ailesi 1960'lı yıllarda işçi olarak Trabzon'dan Almanya'ya göç eden Killa Hakan aslen Tokatlıdır. Hakan'ın babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir ve A Milli Takımı'nda başarıları ve madalyaları vardır. 

Killa Hakan kimdir? Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Killa Hakan öldü mü? - Resim : 2

Killa Hakan sokaklarla erken yaşta tanıştı ve genç yaşta hapse hapse girdi. Getto hayat süren Hakan, son olarak bir polise ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay hapis cezası çekti. Hakan Durmuş, Almanya'da yaşamasına rağmen Türkçe rap yaptı. Killa Hakan, Avrupa'da Türkçe rap albümlerini satmayı ve Türkçe dilini Avrupa'ya tanıtmayı amaç edindi.

Killa Hakan kimdir? Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Killa Hakan öldü mü? - Resim : 3

Almanya'da Workshop'lar vermekte ve Rap müzik ile hayata tutunmayı öğrencilerine öğretmektedir. Killa Hakan, Almanya MTV kanalında 15 hafta boyunca Top 10 listesinde kaldı. Şarkılarında sürekli "36" sayısını geçirir. 36 büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır.  Hakan, aynı zamanda 36 Boys Çetesi'nin en eski üyelerindendir.

HAKAN DURMUŞ'A NE OLDU, HASTALIĞI NE?

Massaka sosyal medyadan yaptığı açıklamada Killa Hakan'ın yopun bakımda olduğunu, "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." sözleriyle açıkladı.

Killa Hakan kimdir? Hakan Durmuş'a ne oldu, hastalığı ne? Killa Hakan öldü mü? - Resim : 5

KİLLA HAKAN ÖLDÜ MÜ?

Almanya'da yaşayan 'Killa Hakan', mart ayında yaptığı paylaşımda sağlık sorunu ile ilgili şunları söylemişti:

"Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye calışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara Tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…"