Kim bu sosyetik sapık? Grinin Elli Tonu filmi Maslak'ta gerçek oldu! Tanıştığı birçok kadını...

Milyonlarca izleyiciye ulaşan cinsel içerikli sahneleriyle çok konuşulan Grinin Elli Tonu filmi Maslak'ta gerçek oldu. Herkes sosyetik sapığı arıyor.

Kim bu sosyetik sapık? Grinin Elli Tonu filmi Maslak'ta gerçek oldu! Tanıştığı birçok kadını...

Grinin Elli Tonu  filmi, edebiyat öğrencisi Anastasia Steele ile cazibeli iş insanı Christian Grey’in tutkulu hikayesini anlatıyor. Cinsel içerikli sahneleriyle herkesi şaşırtan filmde Grey'in karanlık yatak odası tutkusu beyazperdeye aktarılmıştı. Film Maslak'ta gerçek oldu. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden biri tanıştığı güzel kadınları ofisinde bulunan filmdeki gibi yaptığı yatak odasına götürdüğü iddia edildi. 

Kim bu sosyetik sapık?

Ufuk Özcan'ın haberine göre; filme kendini kaptıran sosyetik bir iş insanı Maslak'taki ofisine filmdeki yatak odalarının benzerini yaptırdı. İş insanının tanıştığı birçok güzele de odasını göstermeye çalıştığı iddia edildi.Cemiyet hayatı Maslak'taki bu sosyetik sapığın kim olduğunu çözmeye çalışıyor.

Grinin Elli Tonu konusu

Filmin konusu güzel ve alımlı bir edebiyat öğrencisi Anastasia Steele, havalı ve zengin iş adamı Christian Grey ile birlikte bir röportaj yapar. Röportaj için görüşmeye gittiği zaman karşısında, havalı tavırları ve dikkat çekici davranışları ile görenlerin başını döndüren yakışıklı bir adam bulur. Anastasia normalde sevgiye ve ilişkiye mesafeli durmaktadır. Ama bu zengin, havalı ve yakışıklı iş adamının cazibesine karşı gelemez ve kendisini ona bırakır. Bu filmde Grey hayatta hemen her şeye karşı doymuştur fakat sevgi, ilişki, aşk ve seks söz konusu olduğu zaman kimsenin bilmediği bazı sırları vardır. Grinin elli tonu filmi erotik ve dram filmlerinde tüm zamanların en çok izlenilen filmleri arasında bulunmaktadır.