Kim Kardashian Psalm'in ilk fotoğrafı yayınladı

Kim Kardashian ve Kanye West, 4. çocukları Psalm'nin fotoğrafını ilk defa yayınladı. İşte o fotoğraf...

Kim Kardashian Psalm'in ilk fotoğrafı yayınladı

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin ikisi biyolojik, ikisi taşıyıcı anne ile sahip oldukları iki kız iki erkek, dört tane çocukları bulunuyor.

Çift'in biyolojik çocukları beş yaşındaki North ve üç yaşındaki Saint. Kimye olarak anılan çift, 2018 yılında dünyaya gelen kızları Chicago'ya da taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olmuştu. Taşıyıcı anne yöntemiyle sahip oldukları 4. çocukları ise oğulları Psalm

Psalm ismini tercih eden Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin İbranicede "şarkı" anlamına gelen bu ismi tercih etmeleri, aileleri de dahil herkesi şaşırtmıştı.

Kim Kardashian, bir ara yeni doğacak bebeğine, babasının kökenlerine saygı duruşu niteliğinde Ermenice bir isim koyacağını açıklamıştı. Bir dönem de bir Endonezyalı falcının "Bu yeni bebek baban Robert'ın reenkarnesi olacak." demesi üzerine Robert adını vermeyi düşündüğünü belirtmişti. Ama Psalm ismiyle herkesi şaşırttı.

Kim Kardashian, ilk defa oğlu Psalm'nin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Kardashian, Psalm'yi babasına benzetmiş olacakki, herkes tarafından "Ye" lakabı ile anılan Kanye West'te gönderme yaparak "Psalm Ye" açıklamasıyla fotoğrafı paylaştı. 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Psalm Ye

Kim Kardashian West (@kimkardashian)'in paylaştığı bir gönderi ()