Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar!

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Kim Milyoner Olmak İster'de bu akşam Arda Ayten 1 milyonuncu soruya 'son kararım' diyecek. Ayrıca programın yeni sunucusu Kenan İmirzalıoğlu da bu tarihi programda yerini almış olacak.

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar!

İlk bölümü yaklaşık 19 yıl önce yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, unutulmayacak bir bölümle sezona bu akşam merhaba diyecek. Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri ve tüm Türkiye’nin artık yakından tanıdığı Arda Ayten bu akşam 1 milyon lira değerindeki son soruyu açtıracak. Fenomen program, 1 milyonluk sorunun açılışı dışında bugün yeni sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile başlayacak.

Arda Ayten ‘milyoner’ olacak mı?
Tüm türkiye’nin nefesinin tutup beklediği Kim Milyoner Olmak İster’de herkesin merak ettiği iki şey var; birincisi milyonluk soru ne olacak? İkincisi, yarışmacı soruyu bilip 1 milyonu kazanacak mı? Bu ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’de Kim Milyoner Olmak İster’de canlı izlenecek.

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar! - Resim : 1

ARDA AYTEN KİMDİR?
Daha 19 yaşında olan ve tam bir kitap kurdu olan Arda Ayten, kazanacağı parayla daha fazla kitap satın alacağını söyledi. Sadece bir yılda 100 kitap okuduğunu söyleyen yarışmacı ‘param olsa 150 kitap okurdum’ diyerek tüm Türkiye’nin kalbinde taht kurmuş ve gençlere örnek olmuştu.

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar! - Resim : 2

Hem esprili hem de zeki yarışmacının anne ve babası, Arda henüz 4 yaşındayken ayrıldı ve babası onu bir daha hiç aramadı. Tıp okuyan Ayten, bu akşam saat 20.00’de tüm Türkiye’nin karşısında ‘son kararım’ diyecek.