Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'lu soru geldi! Yarışmacı yanlış cevap verdi

Kim Milyoner Olmak İster'de izleyiciler dün gece yine şaşırtan anlara şahit oldu. Kenan İmirzalıoğlu'lu soru gelince şaşıran yarışmacı, soruya yanlış cevap verdi.

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'lu soru geldi! Yarışmacı yanlış cevap verdi

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 24 Haziran 2022 Cuma günü yayınlanan son bölümünde Kenan İmirzalıoğlu'nun ödül alan filmi ile ilgili soru geceye damga vurdu. Yarışmacılardan Çağla Kaymak, soruyu görünce şaşırdı fakat yanlış şıkkı seçti. İşte o anlarla ilgili detaylar...

Yarışmacı Çağla, Kim Milyoner Olmak İster'de ikinci baraj sorusuna kadar geldi. Kenann İmirzalıoğlu'nun yer aldığı filmlerle ilgili olan soruyu görünce İmirzlaıoğlu şaşırdı ve yarışmacı zor anlar yaşadı.

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'lu soru geldi! Yarışmacı yanlış cevap verdi - Resim : 2

'Uğur Yücel'in yönettiği, başrollerinde Kenan İmirzlaıoğlu ve Olgun Şimşek'in yer aldığı, 2004 Antalya Film Festivali'nde "En İyi Film" ödülünü alan film hangisidir?' sorusunda şu seçenekler yer aldı:

A-Ejder Kapanı

B-Kabadayı

C-Uzun Hikaye

D-Yazı Tura

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'lu soru geldi! Yarışmacı yanlış cevap verdi - Resim : 3

Bu soru için yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı Ejder Kapanı şıkkını seçti fakat cevap, Yazı Tura olarak açıklandı. Yarışmacı yarışmadan 2 bin TL alarak yarışmaya veda etti.