Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya tepki gösterdi: Süren çok uzunmuş gibi açıklamalar yapıyorsun!

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'nun uyarısına rağmen konuşmaya dalıp süreyi unutan yarışmacı elendi. İmirzalıoğlu, "Süren çok uzunmuş gibi açıklamalar yapıyorsun. Seni buradan uyarmaya çalışıyorum' diyerek yarışmacıya tepki gösterdi.

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya tepki gösterdi: Süren çok uzunmuş gibi açıklamalar yapıyorsun!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği, ATV'de yayınlan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılar gündemden düşmüyor. Bu sefer de Tuana isimli yarışmacı programa damga vurdu. Tuana hanım, Kenan İmirzalıoğlu'nun süre uyarısına rağmen konuşmaya dalıp süreyi unuttu ve elendi.

CEVABINI BİLDİĞİ SORUYA YANIT VEREMEDEN ELENDİ

Yarışmacıya, ''Çok demode olduğu belirtilen bir şey hakkında söylenmek istenen hangisidir?'' sorusu soruldu. Şıklarda; A: Gündemde fazla yer aldığı, B: Çok revaçta olduğu, C: Artık rağbet görmediği, D: Çok beğenilip istendiği yer aldı. Yarışmacı, İmirzalıoğlu'nun 'süre azalıyor' uyarısına aldırmadan konuşmasını sürdürdü ve cevap veremedi. İmirzalıoğlu, ''Süren çok uzunmuş gibi açıklamalar yapıyorsun. Seni buradan uyarmaya çalışıyorum'' diyerek yarışmacıya elendiğini söyledi. Doğru cevap C'ydi.