Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren evlilik hikayesi! Kenan İmirzalıoğlu inanamadı

Kim Milyoner Olmak İster, ilginç olaylara ve hikayelere tanıklık etmeye devam ediyor. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde, yarışmacı Bahar Biçer ve eşinin hikayesi geceye damga vurdu. Çiftin nasıl tanıştıklarını öğrenen sunucu Kenan İmirzalıoğlu, şaşkına döndü.

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren evlilik hikayesi! Kenan İmirzalıoğlu inanamadı

Programın 5 Haziran 2022 Pazar günü yayınlanan son bölümünde Bahar Biçer ve eşinin tanışma hikayesi şaşırttı. Biçer, daha önce Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmış olan eşini televizyonda gördüğünü ve dünyaca ünlü şarkıcı Freddie Mercury'e benzettiğini, sosyal medyada ona ulaşıp tanışarak kısa sürede evlendiklerini anlattı. İşte detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren evlilik hikayesi! Kenan İmirzalıoğlu inanamadı - Resim : 1

1 AY İÇERİSİNDE EVLENDİK

Bahar Bİçer evde ailesi ile yarışmayı izlerken, Freddie Mercury'e benzeyen bir yarışmacıya denk geldiğini, sosyal medya hesabından yarışmacıya ulaşarak tanıştığını ve çiftin kısa sürede evlendiklerini şöyle dile getirdi:

"Benim de Mercury hayranlığım var. O da benziyordu. Eşimi gördüm beğendim, O sırada da babaannemin içine doğmuş olacak ki 'seni buna verdim gitti' dedi. Sen öyle dediysen tamam. 'Ben gidiyorum dedim o zaman'. Sosyal medya aracılığıyla eşime ulaştım. Tanıştık bir ay içerisinde evlendik. Bir de 10 aylığında bebeklerim var. İki sene önce oldu bu olay."

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren evlilik hikayesi! Kenan İmirzalıoğlu inanamadı - Resim : 2

"TANIŞMAMIZIN 33'ÜNCÜ GÜNÜNDE EVLENDİK"

Bahar Biçer'in eşi ise, "Bu programın çok hayırlı bir etkisi oldu bizim için. Yani yarışmadan ödül aldık, ama yarışma vasıtasıyla eşimi tanımış oldum. Tanışmamızın 33'üncü gününde evliliğimiz oldu. Ben de sahte hesap olduğu için bende ilgi uyandırdı. Sohbete devam ettik. Bu program yuva yapmış oldu, bir hayra vesile oldu. Çok güzel oldu bizim açımızdan" diye konuştu.

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren evlilik hikayesi! Kenan İmirzalıoğlu inanamadı - Resim : 3

Kenan İmirzalıoğlu ise hikayeyi şaşkınlıkla izledi.

İmirzalıoğlu, "Çok güzel, mutluluğunuz daimi olsun. Milyoner'de gerçekten birçok anlara duygulara şahit olduk ama böyle bir olaya ilk defa şahit oluyoruz. Fakat bu program şimdi bir aile kurdu. Sağlıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.