Kim Milyoner Olmak İster'e katılmak için 7 yıl uğraştı! Elendiği soru herkesi şaşkına çevirdi! Sesli soruda ünlü şarkıcıyı resmen bilemedi

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de Ahmet isimli yarışmacının elendiği soru herkesi şoke etti. Yarışmaya 18 yaşında başvurduğunu ve 7 sene sonra katılabildiğini söyleyen yarışmacı, müzik sorusunda elenerek herkesi şaşkına çevirdi.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılmak için 7 yıl uğraştı! Elendiği soru herkesi şaşkına çevirdi!  Sesli soruda ünlü şarkıcıyı resmen bilemedi

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de yine bir yarışmacı geceye damga vurdu. Heyecanıyla diikkat çeken yarışmacı Ahmet Malal, elendiği soru ile herkesi şaşırttı. Yarışmacının çoğu kişinin ilebileceği müzik sorusunda elenmesi ise dikkat çekti.

7 yıl uğraştı! Bakın hangi soruda elendi!

Ahmet Malal, yarışmaya 7 sene sonra kabul edildiğini söyledi. İlk soruda joker akkını kullanan Malal, heyecanına yenik düştü. Malal'a,"Trafik lambalarının altında yazan uyarı yazısında 'yol ver' denmeden önce söylenen hangisi olur?" sorusu soruldu.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılmak için 7 yıl uğraştı! Elendiği soru herkesi şaşkına çevirdi!  Sesli soruda ünlü şarkıcıyı resmen bilemedi - Resim : 1

Yarışmacı bu soruda seyirciye sorma hakkını kullandı. Seyircilerin yüzde 97'si 'C-Yayaya' cevabını verdi. C şıkkını seçen yarışmacı baraj sorusunu da geçti ve dördüncü soru olan sesli soruda elendi.

Malal'a sesli soruda "Dinlediğiniz 'Çakıl Taşları' adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?" geldi. Yarışmacı soruya 'A-Sertap Erener' cevabını verdi. Fakat, doğru cevap 'D- Şebnem Ferah' olacaktı.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılmak için 7 yıl uğraştı! Elendiği soru herkesi şaşkına çevirdi!  Sesli soruda ünlü şarkıcıyı resmen bilemedi - Resim : 3

Yarışmacının 7 sene bekledikten sonra Milyoner'e kabul edilmesinin üzerinde böyle bir soruda elenmesi herkesi hayrete düşürdü. Ahmet Malal yarışmadan 2 bin TL kazandı.