Kimse beklemiyordu… A Milli Takım’da Kuntz’dan sonra bir ayrılık daha! O teklifi reddetti, sözleşmesini feshetti

A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini yürüten Stefan Kuntz ile yolların ayrılması sonrası bir ayrılık daha yaşandı. Kuntz’un yardımcısı olan Kenan Koçak, Vincenzo Montella’nın yardımcısı olması için yapılan reddederek A Milli Takım ile olan sözleşmesini feshetti. Koçak sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında, " Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndaki görevim bugün itibarıyla sona erdi ama milli takıma olan bağlılığım hiç bitmeyecek" dedi.

Kimse beklemiyordu… A Milli Takım’da Kuntz’dan sonra bir ayrılık daha! O teklifi reddetti, sözleşmesini feshetti

Milli Takım’ın EURO 2024 Elemeleri kapsamında D Grubu’nda oynadığı Ermenistan ile 1-1 berabere kalması ve Japonya ile oynadığı maçtaki kötü futbol sonrası Alman Teknik Direktör Stefan Kuntz eleştirilerin odağı haline gelmişti. Futbolcularla bağı kopan Stefan Kuntz ile yapılan görüşme sonrası yollar, ayrılmıştı.

Kimse beklemiyordu… A Milli Takım’da Kuntz’dan sonra bir ayrılık daha! O teklifi reddetti, sözleşmesini feshetti - Resim : 1

MONTELLA İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Bunun üzerine yeni teknik adam arayışına giren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), son olarak Adana Demirspor’u çalıştıran İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Montella’nın yardımcılarının ise Türk olması beklenirken yeni bir gelişme yaşandı.

Kimse beklemiyordu… A Milli Takım’da Kuntz’dan sonra bir ayrılık daha! O teklifi reddetti, sözleşmesini feshetti - Resim : 2

KENAN KOÇAK SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Stefan Kuntz’un ekinde yer alan Kenan Koçak’a Vincenzo Montella’nın yardımcısı olması için teklif yapıldı. Koçak teklifi reddederek A Milli Takım ile olan sözleşmesini feshetti.

Koçak sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında, " Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndaki görevim bugün itibarıyla sona erdi ama milli takıma olan bağlılığım hiç bitmeyecek" dedi.

Koçak paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Kimse beklemiyordu… A Milli Takım’da Kuntz’dan sonra bir ayrılık daha! O teklifi reddetti, sözleşmesini feshetti - Resim : 4