Kimse bunu beklemiyordu! Hatayspor’da Volkan Demirel’in dönemi bitiyor! Görevini bırakma nedeni ortaya çıktı

Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel’in Galatasaray maçı sonrası görevini bırakabileceği belirtildi. Demirel'in görevi bırakma nedeni belli oldu.

Kimse bunu beklemiyordu! Hatayspor’da Volkan Demirel’in dönemi bitiyor! Görevini bırakma nedeni ortaya çıktı

Deprem felaketinin ardından yeniden Trendyol Süper Lig’e dönen Hatayspor’da lige iyi bir başlangıç yaptıktan sonra düşüşe geçti. Bordo-beyazlılar, son 4 maçından 3’ünü kaybetti. Fenerbahçe’ye 4-2, Kayserispor ve Samsunspor’a 2-1 yenilen Hatayspor’a beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Kimse bunu beklemiyordu! Hatayspor’da Volkan Demirel’in dönemi bitiyor! Görevini bırakma nedeni ortaya çıktı - Resim : 1

VOLKAN DEMİREL GÖREVİ BIRAKACAK

TRT Spor’dan Barış Yurduseven, teknik direktör Volkan Demirel’in Süper Lig’in 12.haftasında Galatasaray ile oynanacak maçın ardından görevinden ayrılabileceğini belirtti.

Kimse bunu beklemiyordu! Hatayspor’da Volkan Demirel’in dönemi bitiyor! Görevini bırakma nedeni ortaya çıktı - Resim : 2

GÖREVİ BIRAKMA NEDENİ BELLİ OLDU

Yurduseven, Volkan Demirel’in maç skorlarından çok yaşadığı mental yorgunluk nedeniyle görevini bırakacağını ifade etti.

Öte yandan Hatayspor, 11 haftası geride kalan ligde 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi ile 14 puan topladı, ligde ise 9.sırada yer alıyor. 

Kimse bunu beklemiyordu! Hatayspor’da Volkan Demirel’in dönemi bitiyor! Görevini bırakma nedeni ortaya çıktı - Resim : 3