Kimse ne olduğunu anlayamadı! Bir anda canlı yayına dalıp yaptı: İzleyenler yuhaladı

İsviçre'de Extinction Rebellion (Yok Oluş İsyanı) grubunun üyesi bir aktivist, canlı yayına bir anda dalarak elini sunucunun bulunduğu kürsüye yapıştırdı.

İsviçre’de Extinction Rebellion (Yok Oluş İsyanı) adlı grubun üyesi olan bir iklim aktivisti, canlı yayını sabote etti. Leman Bleu TV’de Genel Yayın Yönetmeni Jeremy Seydoux’un moderatörlüğünde canlı yayında yapılan seçim tartışması sırasında, "Birlikte Harekete Geçelim" yazılı tişört giyen aktivist, elini Seydoux’un bulunduğu kürsüye yapıştırdı.

"YAZIK EFENDİM"
Cenevre kantonunun yedi üyeli yönetim konseyine seçilen aday ile konuştuğu sırada gerçekleşen eylem sırasında Seydoux, aktiviste parmağını sallayarak, "Yazık, efendim. Demokratik bir TV programını rehin alıyorsunuz. Bugün halk oy kullandı ve buraya elinizi masaya yapıştırmaya geldiniz, bu utanç verici. Bu gösteriye sizinle birlikte ev sahipliği yapmayı reddediyorum. Kesinlikle söyleyecek bir şeyiniz yok ve şimdi sizden tahliye edilmenizi isteyeceğim" dedi.

YUHALANDI
Canlı yayını stüdyonun dışında izleyenler ise aktivisti yuhalayarak tepki gösterdi.
Elini kürsüye yapıştırdığı ilk başta fark edilmeyen aktivist, personel tarafından dışarı çıkarılmaya çalışılsa da başarısız olundu. Daha sonra yapıştırıcının kimyasal madde yardımıyla sökülmesinin ardından aktivist polis tarafından yaka paça gözaltına alındı.