Kırık Hayatlar dizisi ne zaman başlayacak? Kırık Hayatlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…

Kanal D ekranlarının günlük dizi formatında tasarladığı Kırık Hayatlar, seyirciyle buluşmayı bekliyor. Peki, Kırık Hayatlar dizisi ne zaman başlayacak? İşte, Kırık Hayatlar konusu ve oyuncu kadrosu…

Kırık Hayatlar dizisi ne zaman başlayacak? Kırık Hayatlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…

Hafta içi her gün yayınlanacak olan Kırık Hayatlar dizisi Kanal D yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından yayın tarihi belli oldu. Etkileyici bir aşk hikayesini konu alan dizi Kanal D ekranlarında olacak. Peki, Kırık Hayatlar dizisi ne zaman başlayacak?

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı Kırık Hayatlar dizisi 23 Ağustos Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak.

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ KONUSU

Kırık Hayatlar iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Kırık Hayatlar dizisi ne zaman başlayacak? Kırık Hayatlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu… - Resim : 1

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.