Kırmızı bültenle aranıyorlardı! Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz Türkiye’ye iade ediliyor! İnterpol-Europol Daire Başkanlığı duyurdu!

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı, kırmızı bültenle aranan ve sahte pasaport ile Arjantin’de yakalanan organize suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş ve suç örgütünün yöneticisi Lider Camgöz’ün Türkiye’ye iade edileceklerini duyurdu.

Kırmızı bültenle aranıyorlardı! Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz Türkiye’ye iade ediliyor! İnterpol-Europol Daire Başkanlığı duyurdu!

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı, organize suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş ve suç örgütünün yöneticisi Lider Camgöz’ün Türkiye’ye iade edileceğini açıkladı.

İade süreci başladı

Arjantin’de yakalanan çete liderleri Türkiye’ye iade edilecek. Konuyla ilgili olarak gelinen son aşama hakkında da bilgi verilen açıklamada, “Adı geçen iki şahsın ülkemize iadeleri Arjantin adli makamlarınca kabul edilmiştir. Interpol-Europol Daire Başkanlığımızca, söz konusu şahısların ülkemize iade süreci İçişleri, Dışişleri ve Adalet Bakanlıklarımız ile koordineli bir şekilde hassasiyetle takip edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

İşte o açıklamanın tamamı:

Kırmızı bültenle aranıyorlardı! Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz Türkiye’ye iade ediliyor! İnterpol-Europol Daire Başkanlığı duyurdu! - Resim : 1